Локо отново поиска от Общината терен, вижте какво ще се строи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:22 / 07.09.2017
5412
Ръководството на Локомотив Пловдив е поискало от Общината терен, върху който да се изгради база за детско-юношеската школа на клуба. Това е станало на срещата с кмета Иван Тотевна която бе дискутирана и темата за предстоящата концесия на комплекс "Локомотив".

По информация на Plovdiv24.bg от управата на черно-белите са поискали общински терен с площ от 26 дка.

"Общината е разположена да предостави терен за нуждите на Локомотив Пловдив. Уточнихме какви документи трябва да предоставим като писма за намерения, пза да кандидатстваме за тези терени. Обсъждането трябва да стане в Общинския съвет. Аз държа да присъствам дори на заседанията на съответните комисии, за да разясня всички аспекти по темата", заяви на днешната си пресконференция на Лаута новият изпълнителен директор на Локомотин Кузман Маринков.

Как ще бъде финансирано изграждане на бъдещата база, както и цялостната реконструкция на стадион "Локомотив", вижте мнението на Маринков в прикачения файл!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).