Аян Садъков се разписа в пловдивско дерби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:53 / 23.11.2016
4769
Пловдивското дерби от Студентското първенство по футбол между отборите на Евроколеж (ЕВУИМ) и ПУ "Паисий Хилендарски" завърши без победите - 2:2, в среща, играна в Оризари.

Играчите на ПУ на два пъти повеждаха в резултата, но колежани бързо връщаха попаденията. За домакините точни бяха Георги Петров и Георги Куртев, а за ПУ се разписаха Иван Андреев и играещият в Марица Аян Садъков-младши.

Първото полувреме беше равностойно и двата тима се отчетоха с по два далечни удара. Едва в края му си размениха по един гол. Първо в 40-ата минута Йордан Хърков изчисти лошо топката, която направи парабола и Иван Андреев пред голлинията вкара с глава за 0:1.

Малко след това Георги Петров отправи удар от дъгата, но защитник в червено изби в корнер. След центрирането Петров с глава мушна топката в мрежата между няколко играчи в червено за 1:1.

Силно начало на второто полувреме направиха колежани. Първо съдията Георги Кабаков отмени гол на Караилиев, а след това последваха пропуски на Запрян Запрянов и Георги Петров. Играчите на ПУ отговориха с греда и опасен удар на друг футболист на Марица - Борислав Караматев.

В 65-ата минута след атака през центъра Аян Садъков вкара красив гол във вратата на Апостол Стоянов - 1:2.

Колежани отвърнаха на удара и след пет минути изравниха. Сезгин Четин беше намерен от ляво по крилото. Последва центриране в наказателното поле. Караилиев свали с гърди топката към Куртев, който разстреля Илия Николов за 2:2.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).