Юноши на Локо спряха Атлетик (Куклен) за Купата на АФЛ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:50 / 20.10.2016
3938
Отборът на "Борислав" (Първомай) се класира за областния финал в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига (АФЛ), след като победи с 2:1 гостуващия "Атлетик" (Куклен).

Гостите успяха да открият резултата в началото на второто полувреме след ситуация, от която останаха съмнения за засада.

Няколко минути по-късно първомайци изравниха с попадение на Валентин Сливов, който бе изведен от юношата на Локо (Пд) Шабан Османов сам срещу противниковия вратар.

В 60-ата минута Кристиян Ватралев бе съборен в наказателното поле и реферът отсъди дузпа за "Борислав", превърната в гол от Шаби Османов в стил "Паненка".

Малко по-късно "баските" от Куклен също получиха право на удар от бялата точка, след като дебютиралият повторно на първомайската врата след операция Ферди Мюмюнов се сблъска с противников играч. Мюмюнов, който също е юноша на Локо (Пд), поправи грешката си, като акробатично изби топката, летяща към долния десен ъгъл на вратата му.

Така съперник на "Борислав" в областния финал ще бъде тимът на Марица (Пд). Двубоят ще се състои на 26 октомври, сряда, от 16 часа в Първомай.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).