Юноша на Локо с победен гол за Първомай срещу "баските" от Куклен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 17.07.2016
5270
Тимът на "Борислав" (Първомай) победи с 3:2 като гост новака в Югоизточната Трета лига "Атлетик" в контрола, която се игра на стадиона в Куклен.

Първомайци играха в следния състав: Ферди Мюмюнов (46-Таньо Бончев), Кристиян Николов, Тенчо Тенев (46-Апостол Павлов), Николай Ангелов, Георги Славчев (52-Димитър Хубенов), Добрин Милчев, Димитър Даллев (52-Шабан Османов), Йордан Томов (52-Илия Длагонски), Божидар Чорбанов (52-Георги Петров), Цветан Бурдев, Валентин Сливов.

Мачът започна динамично с атаки и пред двете врати. В 15-ата минута домакините се възползваха от неразбирателство в първомайската отбрана и нападателят на "Атлетик" Мирослав Ковачев необезпокояван навлезе в наказателното поле и откри резултата - 1:0.

Само три минути по-късно Георги Славчев намери с великолепен пас Добрин Милчев, който напредна към пеналтерията на кукленци, хладнокръвно плъзна топката покрай вратаря и изравни резултата - 1:1.

Минута преди почивката Димитър Даллев гросмайсторски изведе Цветан Бурдев с пас зад гърба на кукленската защита и младият нападател се разписа за 1:2.

През втората част на терена се появиха шестима нови играчи в състава на гостите, но темпото на игра поспадна. "Баските" от Куклен, започнали подготовка в началото на седмицата, видимо се поумориха.

Въпреки това обаче тимът на "Атлетик" изравни резултата, след като при едно центриране от ъглов удар вратарят Бончев не успя да хване топката и стокилограмовият Сезен Ибрямов с глава я прати в мрежата за 2:2.

Първомайци вкараха победното попадение в 69-ата минута. Илия Длагонски шутира от границата на наказателното поле, вратарят отби топката в гредата, но добре пласираният Шабан Османов я прати в мрежата.

Юношата на Локо (Пд) е ново попълнение за Борислав, след като през миналия сезон играеше в Оборище (Панагюрище). Техничарят вкара и при победата на първомайци с 2:0 над Славия U19, припомня Plovdiv24.bg.

До края на мача фрапантен пропуск направи нападателят на гостите Длагонски, който дриблира сам от центъра, изскочи очи в очи срещу вратаря, но шутира в аут.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).