ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костов: Аз имах една основна задача в Ботев, изпълних я
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:05 / 14.05.2016Коментари (19)8104
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Костов обяви, че отборът му не е отстъпвал игрово на Черно море, въпреки че загуби с 0:3.

Ето какво каза специалистът след края на двубоя във Варна:

"Нашите играчи позагубиха увереност. Нямаме самочувствие. Игрово не отстъпвахме на противника, но много груби грешки повлияха на резултата. Човек би си помислил, че са ни надиграли тотално, а това не беше така".

"Аз имам задача. Изпълнил съм си я. Поех отбора, когато бе на 2 точки от изпадащите. Сега остава въпросът да се анализира качествата на играчите. Съвсем друг отбор ще имаме следващия сезон, трябва да се успокоят нашите привърженици".

Още по темата: общо новини по темата: 8
17.05.2016
15.05.2016
14.05.2016
14.05.2016
13.05.2016
12.05.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ай заминавай си ся, като си изпълни задачата,дрисльо.
+1
 
 
Егати задачата!Берем срам,какъвто не сме брали и по времето на селинджъра!!!!!
0
 
 
Защитата само присъства а трябва винаги да са готови в играта начело с вратаря- това аз ли да ви обяснявам от сянка-понеже в някои случаи не достига до футболистите нашият разум и затова те се намират в противоречие с телата си, и победата им ще бъде като отново се свързват-тяло и разум-това е само начин на изразяване а чакаме всички да се свърши тази работа...
0
 
 
Ако ,,Рендето,, ти е поставил тази задача да си обира крушите и той . То не бяха издънки , то не беше чудо . Доведе физкултурник от Словения , доведе Чибамба от джунглата с банани , направи супер неадекватни изказвания и т.н. . Ренде - вън и ти от ,,БОТЕВ,,.
0
 
 
Изгони им цял отбор имаше кадьрни футболисти никой не взе и ето го резултата .. Единия мач вятьра после Неделев сега 3ка ами за нищо не ставаш това е истината ...
0
 
 
Долу ръцете от Костов ще се оплача на Тотев и на Славчо Атанасов.
-1
 
 
С такива задачи ли вече се назначават "тренерчетата"-отбора да не изпаднел? Ако това е задачата на "ръководството"-мерси ! Мерси да ходим на мач, мерси да имаме стадион. Отбор, който е побеждавал Байерн и Барселона и то само с български футболисти сега има задача да не изпадне !?!? Тоя "тренер" па се оправдава,че нямали самочувствие, след като една година им е "тренер". Ми аз ако излеза с някой миризлива смотла-и аз няма да имам самочувствие. Тогава вината е моя,че съм се съгласил да съм със смотана ,а не на шматката. Та ако отбора ти няма самочувствие-ти какво ги учи цяла година ве,тъпанар?
0
 
 
С пръдня боя не става. Оставете Костов на мира. Предстои сега той да се докаже. Той ще прави новата селекция в рамките на ограниченията на заплатите за футболистите. Той ще подготви един напълно нов отбор. Тогава вече да го критикуваме.
-1
 
 
Каква задача си изпълнил , бе Костов? Ако е била да съсипеш отбора , да успял си . Ти се подигра с хиляди фенове , за които ,,БОТЕВ,, е всичко в живота им , просто разби една РЕЛИГИЯ. Не може с такава лека ръка да изгониш повече от един отбор на полу-сезона и с още по- лека ръка да продължаваш да гониш и в разгара на сезона , футболисти които имат реноме и име създадено в продължение на години . Това най-малкото , не е мъжка постъпка .
+4
 
 
Не е добре това, което се случва при вас... Дано бързо се оправят нещата! А на тия дето се радват сега бих казал, че ако Ботев бяха били Берое и Черно море за нас шансовете за Лига Европа щяха да са в пъти по-големи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: