ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Директива на Чандъров: Място в Топ 3 от следващия сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 03.05.2016Коментари (20)6997
© Plovdiv24.bg
Бъдещият собственик на Ботев (Пловдив) Румен Чандъров е имал среща със старши треньора Николай Костов относно лятната селекция на тима. Бизнесменът е обещал минимум четирима нови футболисти на наставника.

Става дума за чужденци, с които да бъде вдигната класата за следващия сезон. Тогава ще бъде гонено и място в тройката, твърди в днешния си брой "Тема спорт".

Костов е поискал нов вратар, бранител, вътрешен халф и нападател. "Канарчетата" изпитват остра нужда от таран и страж.

На треньора вече са предложени доста играчи, които да види и евентуално да привлече. Почти всички са свободни агенти, каквото е и основното изискване.

Специалистът е разговарял с Чандъров и за бъдещето на Тодор Неделев, който е под наем от Майнц 05. Вероятността атакуващият халф да остане обаче не е много голяма.

През тази седмица се очаква новия си договор с клуба да подпише централният защитник Радослав Терзиев. Лъчезар Балтанов вече удължия своя контракт за още един сезон.

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 03.05.2016 г.
0
 
 
Свободни агенти,не значи непременно слаби футболисти. Свободни агенти много често значи,футболисти които не преподписват за да отидат в по-голям клуб. Прочетете сега отново първите ми две изречения и запомнете че със 4 слаби футболисти или пък с 4 футболисти които идват от клуб по-малък от Ботев,може наистина на станем трети,но ако класирането се гледа наобратно! Не ме разбирайте погрешно аз най-много обичам Ботев но ако Чандъров наистина го мисли това то не значи че и аз трябва да ставам ненормален като него.
+1
 
 
Цирка е пълен....при цецо сома с 50 000 000 лв. почетното 4-то място сега с 2 кинта в джоба 3 -ти.....селяните си имат любима сентенция....ГЛАДЕН ЛЯГАМ КУРНАЗ СТАВАМ.
-5
 
 
ЦИРКАДЖИИТЕ ПИшАТ НОВИ АФИшИ, афиш след афиш... комедията ще е пълна. БотевЪ в тройката, ахахахаахах през цялата си история те не са попадали сред медалистите, пари няма, а в тройката :))). С тези афиши пишете и история, вярно с червило, но все пак история- щяхте да имате най- модерния лукс стадион, това беше директивата, а резултатът... играете на най- малкия стадион в историята на А група, на село в Коматево. Да ви е честит стадионът и медалите догодина ахахаахахахаха трупата циркаджии от Коматево в действие, безценно!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.05.2016 г.
+4
 
 
И какъв е проблема, ако срещу определено финансиране се искат резултати? Или смятате, че понеже сме Ботев - всички трябва да наливат пари и да гледат целогодишната продукция на отбора спокойно?
+4
 
 
Стига плюнки ... само времето ще покаже дали намеренията в двата лагера ще се изпълнят, докато няма нищо черно на бяло, само чесане на пръсти е всичко от двете страни.
на 03.05.2016 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
Добре звучи тази директива! Обаче си мисля, че ще заприличаме на кюстендилските крадци на история, обитаващи опитните полета зад Аграрния! Трето място, евротурнири..... няма да е лошо - да стъпваме по земята! Видя се, че нямаме още младежи, готови да носят жълто-черната магия в сърцата си, или им е нужно още време и самочуствие! Самочуствието се изгражда от треньорите и се затвърждава в битки. Готов ли е Чандъров да се състезава с Домуса и говедата в покупките на качествени чужденци..... не мисля!Лично на мен ми е странно: как с четирима чужденци ще атакуваме топ-3, ами ако се изпочупят двама- трима в началото на сезона...? Дано да греша в мислите си, всеки ботевист иска да види отбора си в челото на таблицата!
на 03.05.2016 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Няма по-хубаво от това, да имаме силен отбор и да гоним високо класиране. Само че, личното ми мнение е, че само с 4 нови играчи това няма как да стане.
+6
 
 
Винаги ще се намерят примери както против, така и ЗА! Нека да сме оптимисти и да пожелаем на треньора и на Чандъров успешно да се реализира този проект!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: