Фенове и футболисти пребиха рефер заради спорно отсъждане

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 28.03.2016
4831
Футболен съдия беше пребит от футболисти и фенове в мач от Окръжната футболна група Русе.

Малко след началото на редовната футболна среща между отборите на Глоджево и Пристис (Долапите), заради спорно отсъждане, съдията е бил атакуван и пребит от футболисти и фенове, съобщава БГНЕС.

Още в 10-ата минута от двубоя между 8-ия и 9-ия във временното класиране в окръжната "А" група в Русе, заради остра игра и спречкване между двама футболисти, съдията дава червен картон на футболиста от Глоджево.

Това е било повод за освиркване и разгорещяване на страстите и съдията светкавично е бил атакуван на терена с претенцията, че такъв картон трябва да получи и другият играч от противниковия отбор.

Стадионът е бил веднага затворен и е извикан полицейски патрул на мястото на схватката. В готовност е бил за намеса и спешният екип от Ветово, ако състоянието на пострадалия футболен съдия, изисква по специализирана намеса.

Веднага след инцидента мачът е прекратен от съдията, а местни фенове, разказаха, че това си е нещо нормално за футболните срещи на техния отбор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).