Странични рефери изнервиха Асеновец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:33 / 23.03.2016
4843
В отложен мач от 21-ия кръг на Югоизточна "В" група отборите на Асеновец и ФК "Свиленград 1921" не успяха да се победят и завършиха 1:1 на стадион "Шипка", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Първото полувреме беше скучно за гледане, предимно с борба в центъра на терена и много единборства. Лошото време и дъждът,който заваля, също допринесоха за слабата игра на двата отбора.

В 38-ата минута дойде първото по-интересно положение в мача. Тогава Мирослав Кайряков получи перфектен пас и изскочи зад гърба на защитата на Свиленград, след което хландокръвно вкара за 1:0.

"Митничарите" имаха добър шанс в 58-ата минута, когато Иван Ангелов изпълни перфектен фаул, но вратарят на асеновградчани Дамян Кадиев спаси.

Постепенно гостите намериха начин да атакуват по-опасно и логичното се случи в 58-ата минута. Тогава след пробив от дясно на вратата на Асеновец последва цетриране и резервата на Свиленград Христо Стефанов засече от един метър за 1:1.

Последва натиск на Асеновец, като Тодор Тимонов - Лимона пробва вратаря от пряк свободен удар, но не успя да отбележи.

Александър Стойчев изпусна изгодно положение за домакините от Асеновец в 77-ата минута, когато засече с глава центриране от корнер на Тодор Тимонов, но топката излезе в аут.

До края домакините имаха претенци към страничния съдия за няколко вдигнати засади и хора от щаба на Асеновец поискаха обяснение от рефера за спрените опасни атаки, видя още репортер на Plovdiv24.bg.

Асеновец: Кадиев, Кавраджиев, Христев, Пудев, Узунов, Влашев, Тимонов (кап), Кайряков, Алиев, Кюлунков, Стойчев.

Свиленград: Вангелов, Костадинов, Попов, Павов, Добриков, Кръстев, Крумов, Зотев, Газевски, Ангелов, Тодоров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).