ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (4)
Тайсън Фюри: Ако искат, да дадат титлите ми на Фред Флинстоун, но всеки знае кой е №1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 11.12.2015Коментари (1)2440
©
Новият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри въобще не се притеснява от това, че международната федерация по бокс (IBF) реши да вземе един от поясите му, защото отказва мач със задължителния претендент Вячеслав Глазков.

- IBF е една фалшива организация. Аз съм световният шампион в тежка категория. Сега те не искат техният пояс да е при мен. Не ми дадоха никакво време. Трябваше да се съглася след два дни. Как да не се бия с Кличко отново? Имам клауза в договора за реванш, няма как да я избегна. Но IBF не ме интересува. Ако ми вземат пояса, очевидно си искам обратно таксите, които съм платил за пояс, който нямам. Всички знаят, че съм №1 на планетата. Може да вземат всичките ми пояси. Но няма да ми отнемат това. Аз все още съм боксьор №1 в тежка категория. Ако искат, да дадат титлите ми на Фред Флинстоун, Супермен, Батман, но всеки знае кой е №1.

Фюри разкри, че вече е качил 3 кг от мача насам и иска да се върне в залата. Но той подчерта, че боксът не е най-важното нещо за него.

- Има живот и след бокса. Аз съм семеен човек, трябва да си гледам жената и децата. Боксът е начин да печеля пари и да си плащам сметките - нищо повече, нищо по-малко. Това е бизнес.

Междувременно полицията в Манчестър обяви, че няма да разследва Тайсън Фюри въпреки жалбите, които бяха подадени срещу него за хомофобски коментари. От полицията обявиха, че това е "инцидентна омраза", а не "престъпление от омраза".

Ден по-рано новият световен шампион в тежка категория обяви, че ако започнат да го разследват, само ще прахосат парите на данъкоплатците. Той за пореден път обясни, че не е хомофоб, расист или сексист.

- Не съм хомофоб, не съм сексист, не съм фанатик, не съм расист. Аз съм циганин, цял живот са се отнасяли расистки към мен, вече 27 години. Но не сте ме чували да се оплаквам, нали? Аз не пиша статии във вестници. Нещата просто са такива каквито съм. Но аз не съм всички тези неща, които пишат за мен. Ето, чухте го от мен. Ако бях, щях да го кажа веднага, щях да кажа на целия свят: "Такъв съм". Няма какво да чакам или да крия. Нямаше да съм добър християнин, ако мразех хората, нали?

Според Фюри той обединява света, защото в екипа му има хора от всякакви държави и религии.

- Моят екип е един от най-разнообразните в целия бокс. Имаме ямайци, пакистанци, индийци. В екипа ми има и християни и мюсюлмани. Какво ще кажете за това? Защо не го показват това по телевизиите? Защо не казват "Тайсън Фюри обединява света, обединява християни и мюсюлмани, когато всичко виси във въздуха."? Не чуваме нищо за това, нали? Не чуваме нищо за добрите неща, които правя? Слушаме само за коментари, които хората извъртат, за да направят така, че да звучи, че мразя хората и света. Всички сме божии деца. Няма значение кой какво прави. Аз не мога да го съдя, вие също не можете, Господ ни съди.
Заради коментарите си обаче Фюри ще трябва да дава обяснение пред Британския боксов борд, който го привика на разпит в началото на новата година.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 11.12.2015 г.
+4
 
 
Фюри е №1 няма какво повече да се каже. Има ли значение дали ще си окичен като коледна елха с колани или по точно да приличаш на елена рудолф с впряговете и нима тези флинтифлюшки символизират силата? Велик боксьор ли е Кличко? Да разбира се. Победи ли го Фюри? Да и още как! Сега ако някой реши да се пави на по добър от него може да го направи ама там на ринга лице в лице.Снимката е показателна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тенисистка на Локомотив 1924 (Пловдив) спечели турнир в Асеновград
Троен празник във футболен клуб Марица
Реал (М), Атлетико, Юве и Евертън се борят за подписа на 17-годишен български защитник
Ботев ще се връща към шампионатните победи срещу неудобен съперник
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: