ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Правят одит в Локомотив, поискан от кандидат купувачи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 08.10.2015Коментари (15)4827
© Plovdiv24.bg
В Локомотив тече процедура по извършване на финансов одит на клуба. Разглеждането и проверката на финансовите отчети на акционерното дружество на пловдивския клуб е стартирало през миналата седмица. 

Възможно е одитът да приключи още до края на настоящата седмица. Той се прави от специално ангажирана счетоводна фирма. 

Целта на проверката е да се установи реалната финансова картина при "черно-белите". По не-потвърдена официално информация на "7 дни спорт" одитът на "Лаута" се прави по желание на евентуални бъдещи инвеститори в клуба. 

Според запознати се е появила реална възможност Локомотив да се сдобие с нов собственик. Преди това обаче евентуалните босове на "смърфовете" искат да се запознаят с финансовата ситуация. 

Преди да се постъпи към евентуални последващи действия от страна на евентуалните инвеститори, е необходимо да се установи какви са реалните задължения на клуба към момента, да се сравни достоверността на годишния финансов отчет и всички останали показатели. 

На този етап остава в тайна по чие желание се прави финансовият одит и респективно кой може да се окаже бъдещият собственик на клуба. 

Както е известно, от сдружение "Обединение за Локомотив", което е мажоритарен собственик на клуба, притежаващ 97% от акциите, не са преставали да водят преговори за намирането на нов собственик на "Локото".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.10.2015 г.
+3
 
 
Emirates Airline имали интерес..
-1
 
 
Хахахаха финансов одит на футболен клуб за 2 седмици и Господ не може да направи. Не знам кой е по-тъп. Тия, дето ги пишат тези бози или ония, дето им вярват...
+1
 
 
Щом 7 дни спорт го пишат, значи е 100% истина:)
-3
 
 
Е сега ще ви излезнат всички керливи ризи.....
+2
 
 
Всеки ден-нови собственици?!Вече взе да ми омръзва!Много ми е интересен и другия фарс-новите собственици искат името им да остане в тайна?!Това е при всички Бг отбори!Ако аз съм кандидат купувач и искам да купя някакъв отбор-отивам и го купувам!Какво толкова има за мислене?!Или си фен на този отбор и го купуваш-без никакво жалене на средства или просто не се занимаваш и не се правиш на интересен!Всеки ден едно и също-Гришата прави нов Цска,държавата не им помага,Локо с нов собственик,Левски купи новия Меси,Ботев подновява строежа,Лудогорец е в мини криза...ай сиктир!Между другото сегашните футболисти какво толкова се радват,че ще има нови собственици?!Ако има такива(вече 10-ти нови за 3-4 месеца)и искат да "наливат" милиони,то от този състав има 2-ма където стават за"големия" футбол.Вместо да се замислят върху представянето си на терена,те за нови собственици мислят?!Единствената положителна новина е,че затвориха Галакси и току виж влезнат в режим.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: