ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бадеми ще цъфтят и в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:45 / 29.09.2015Коментари (3)4239
© Plovdiv24.bg
При тази оскъдици от футболни артисти акостирането на Емил Гъргоров - Бадема на "Лаута" в Пловдив е повече от чудесна новина. Не на 34, и на 54 при това равнище на българския футбол Бадемите ще цъфтят навсякъде, където ги засадят. Чисто и просто талант! Това, което все по-малко се вижда по нашите терени, където едни момчета тичат, ритат топката, ритат се и помежду си, но смисълът на играта не им е ясен. Както е ясен на този брилянтен дребосък, който цъфна в "Надежда" преди 20 години.

Локомотив Пловдив е четвъртият български клуб на Гъргоров и няма съмнение, че отново ще го видим такъв, какъвто бе в Локомотив София, ЦСКА, Лудогорец и последно пак в "Надежда". Уникална визия за играта, великолепна техника, пълно отдаване на забавлението от футбола. Това прави Бадема толкова привлекателен за всички любители на футбола. Той може и да не е Бижутера, но със сигурност знае как да ювелира всичките си действия на терена. И когато топката е в краката му, и когато е във вихъра на неповторимото си движение без топка по терена. И без съмнение пловдивското Юве и Ювелира ще си допаднат много.

Между другото даваме ли си сметка, че за последен път националният отбор леко се по-размърда точно когато Любо Пенев го постави на върха на атаката и получи за това един милион безхаберни критики, че не можело "една кинта" човек да е централен нападател? Може, когато се казва Гъргоров и има компютър в главата. Пак между другото Любо Пенев, който също бе с лаптоп в главата, също мина през "Лаута", където е сцена за истински артисти. Все пак по тази трева са летели Бонев, Гочо Василев, Бащата, Ераносян. А сега и един Бадем!

Талантът на един футболист не е самоцелно нещо. Много е важно това, което той дава на отборите, в които играе. В сегашния Локомотив, който мнозина виждаха в ролята на фенер на колоната, се събраха доста интересни футболисти, особено в офанзивата. Камбуров също е неповторим футболен чешит, Балдовалиев все го боде да я ритне във вратата. Младият Карагерен може само да е щастлив, че до него са такива сериозни майстори. А и другите имат какво да научат, защото във футбола освен всичко друго е важно и влиянието. Видя се на мача между Локото и Славия колко е важно да имаш влиятелни фигури на терена и как те наклоняват везните в твоя полза.

Та какво ще даде Бадема на Локомотив. Миналата година направи другия Локомотив трети, че дори и почти втори. Кой знае - дали пък пловдивското Локо, което видимо се стабилизира, дали няма да повтори онази незабравима, последна година на софийското Локо. С Бадема няма невъзможни неща, защото е абониран за победата.

Жаклин Михайлов, "Тема спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
27.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
НЕ БДЕМИ , А БОНБОНИ ЩЕ ИМА НА ЛАУТА.....
0
 
 
Не че нещо,но как я дакара чак до Локу тоя велик футболер шамфъстъка,пардом,Бадема?До колкото знам големо трепане беше за подписа му в цела Ивропъ.Ъ?Изгладнел е според мене,ечкията е кът,ко друго?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: