ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Гъргоров пред Plovdiv24.bg: Локомотив ме искаше повече от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:45 / 25.09.2015Коментари (52)13959
© Plovdiv24.bg
Бившият национал Емил Гъргоров подписа с Локомотив преди минути, научи ексклузивно Plovdiv24.bg

Само и единствено пред Plovdiv24.bg той разкри, че интересът на "смърфовете" е бил най-сериозен в сравнение с чуждестранните клубове и Ботев, което е наклонило везните в полза на "черно-белите". 

"Локомотив ме искаше повече от Ботев. Това е причината да приема тяхната оферта", разкри пред Plovdiv24.bg Бадема, който парафира със "смърфовете" за една година. 

"Не съм отказал на Ботев, защото от Локо са ми предложили повече пари. Това са пълни глупости. Просто Локо бяха по-настоятелни", каза още Емил Гъргоров.

34-годишният халф ще направи първата си тренировка с Локомотив тази вечер от 18:00 часа. Очаква се Бадема да направи дебюта си с пловдивчани в неделя срещу Славия.
Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 26.09.2015 г.
0
 
 
Футболист който се лута между два клуба като Ботев и Локомотив и чака да види "кой го иска повече" ... не ми го хвали. То вярно днес липсата на клубна привързаност редовно се оправдава с "футболистите са професионалисти" , ама има и професионалисти и професионалисти ... Гъргоров специално е в залеза на кариерата си , наближава 35 години и каквото е дал за футбола , дал го е. Локомотив го е взел най-вероятно чрез омайни кандърми от Зулума , халал да им е ! Аз искам да виждам в първенството не залязващи футболисти като гъргоров , а млади новоизгряващи таланти. Имат ли Локомотив такива ? Нъц.
+3
 
 
Честито и дълги години да си го ползвате.
+7
 
 
Аз пък ще пиша,че Локото успяха да вземат Гъргоров,а нашите фенове да се спрат да пишат глупости!Точно такъв тип футболист липсва в Ботев!!А че нашето ръководство не успя да се разбере с него си е проблем в политиката на отбора!Мога само да поздравя феновете на Локо с този трансфер!И спрете само да се кълнете и псувате,това разделение ще ни погуби!Днес си говорих с на Дончо(лека ти пръст приятелю) баща му, чичо Добри!Стана въпрос точно за това разделение между привържениците на двата отбора,и си спомних време когато с Дончо ,едната седмица ходихме на Локото заедно,а другата на Ботев пак заедно!Проблем не е имало за нито един от двама ни,ТАКА БЕШЕ!!!ДАНО СЕ ОСЪЗНАЕТЕ ,И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ!Успех на Локо ,и само Ботев!
+2
 
 
Честито на комшиите-да си го ползват със здраве-ако не за футбол-за мезе за уиски.А на бадема ще кажа само-лаком г*з кръв сере.
-2
 
 
Според мен мангалите направиха добър трансфер. С турските пари вече всичко е възможно.
+3
 
 
Добре дошъл Бадем -Емо в Локо пд.Кой как те е искал не е важно а важното да играеш за Локо пд.Ще играе ли със Славия ??Само Локо пд .
+7
 
 
aве жълти цигани , вашите като като раздаваха по 30 000 евра заплати , някои правеше ли ви сметка от къде , как и защо ....ама нали сте си селяндури веднага налазихте темата ...ЩО ТАКА ...? еми така . винаги ще си останите в историята като отбора на ДПС които изхарчи 50 милиона народни , крадени пари и спечели ... УЯ ми . А Бадема наистина е направил по- добрия избор ....НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ пе**лчета ПОСРАНИ ...!!
+8
 
 
На локомотивци, честито! Добър футболист е Бадема, сравняваха го с Иван Цветков и Марселиньо. Ще им бъде полезен, и очаквам да повиши класата на отбора. Ние нямаме възможности да привличаме футболисти от подобна класа, за съжаление. За сметка на това разполагаме с талантливи младоци. Те могат да израстнат, и да станат като Бадема, могат и преждевременно да залязат. Лазар Марин, Васев, Филипов получиха шанс, и това проличава. Обратно, Терзиев, Айтов, Серкан, Казаков, нямат много възможности за игра, което не е добре за тяхното развитие. Вуйчо Ваньо се оттегли, за да даде път на младите. Не вярвам в теорията за конфликт с Пепо. Нито единият е конфликтен, нито другият!
-1
 
 
Та с колко повече те искаше Локо кайш?Ъ?Наздрави шамфъстък!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: