ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Гъргоров парафира днес с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:31 / 25.09.2015Коментари (25)8177
© Bulphoto
Бившият футболист на Локомотив София Емил Гъргоров се очаква днес да парафира с Локомотив Пловдив. Халфът обаче имал едно условие за контракта, пише в. "Меридиан мач". Той е поискал пари на ръка и 30 000 евро заплата до края на шампионата. Пачките обаче са искани в брой при подписването.

Новият спонсор на Локо Христо Крушарски е говорил с Гъргоров по телефона и двамата са се разбрали. Днес те ще се срещнат в София за финални преговори. Крушарски е обещал да преведе сумата на Бадема.

Администарторът на пловдивчани Николай Курбанов е оторизиран днес да е в БФС и да е готов да картотекира футболиста и той да е на линия за мача със Салвия.

Предвид това, че последният мач на Бадема бе на 23 май, когато вкара на ЦСКА, вероятността той да е титуляр срещу "белите" не е голяма.

Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Вестникарски измислици, поне в частта за пари на ръка. Иначе 60000 лв заплата за 8-9 месеца са горе-долу приемлива сума за този футболист.
-2
 
 
Не давайте гласнос , как ще играят другите при тези суми.....
-3
 
 
Интересно ако тия цифри са истина как ли ще ги приеме импИратУра? Всички знаем каква мастия е свиленградския помак и как хич не обича да има други лидери в отбора. Особено взимащи повече пари то него.
-2
 
 
Ех ако жорката беше жив! Имаше саламче, уиски на корем, но нямаше бъдеми. Сега има бадеми, но няма уиски. Жалък живот водим нии, но жълтите са виновни да им го туря на БКПто.
+4
 
 
ММ отново си пишат каквото искат - недейте да вярвате на всеки написан ред, особено за цифрите и т.н. Никой няма да му даде толкова много пари при положение, че останалите в отбора получават в пъти по-малко - чак толкова зле не може да са от ръководството. Гъргоров дано дойде, защото би бил единствения играч с идея в главата в този отбор, но проблемен си остава треньорския пост. Ако не бием Славия в неделя, не знам как ще се оправдават от "сдружението" за гениалното си решение да върнат отново Бащата.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.09.2015 г.
-5
 
 
Мосю Крюшо скоро ще разкрие тая крадлива пасмена и ще си бие камшика. Докато не изчезнат от клуба алчните бонбоневци, узунджии и др.подобни все ще сте в киреча.
-3
 
 
Бонев и Наско Узунов ще ушушкат паричките и на този спонсор както беше с Коко и другите преди и след него .Дано да не стане раздори в отбора ,че като гледам всички са залезли звезди и и те ще искат повече пари.Ката гледам и сега колко са сплотени -майко мила !Иначе Бадема е добър футболист ,но Котев,Тунчев,Камбуров и т.н и общтата възраст ще стане 1000год.А с тактиката на бащата и Меси не може да ни оправи!
на 25.09.2015 г.
+9
 
 
Пак фантазии на платени драскачи в ММ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: