ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с втора загуба у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:09 / 12.09.2015Коментари (64)15720
Отборът на Ботев претърпя загуба у дома с 0:2 от борещия се за титлата Литекс в среща от българското първенство. Поражението бе второ за пловдивчани в Коматево от началото на сезона.

В първите минути срещата бе равностойна и без сериозни положения пред двете врати. Така се стигна до 20-ата минута, когато Арсенио Нунеш шутира от границата на наказателното поле и след рикошет в защитник на "жълто-черните" топката влетя във вратата на Виктор Голас за 0:1.

"Канарчетата" бяха близо до възстановяването, но удар от Даниел Златков с глава нацели напречната греда на Баривйера. 

В края на първата част отново късмета бе на страната на гостите от Ловеч. След центриране от фаул топката достигна до оставения непокрит в наказателното поле Златков, който от с глава стреля, но бразилския страж на "оранжевите" с блестящ рефлекс успя да отрази удара му.

В ответната атака Литекс можеша да удвои, но тупалка на Страхил Попов намери левия стълб на вратата на Ботев.

В 58-ата Алекс Колев стреля с глава след центриране от фаул, но Баривйера отново демонстрира рефлекс и изби в корнер.

120 секунди по-късно Литекс като по чудо не вкара втори гол. Асприля отвя бранител на домакините и шутира от малък ъгъл, но вратарят на пловдивчани спаси.

В 66-ата минута снаряд на Асприля се отби в напречната греда за късмет на пловдивчани.

Десет минути преди края Литекс сложи точка на спора с втори гол във вратата на Ботев. Асприля шутира от границата на наказателното поле, топката се отби в лявата греда и попадна в непокрития Йонсен, който не сгреши на празна врата и оформи крайния резултат.
Още по темата: общо новини по темата: 17
14.09.2015
14.09.2015
13.09.2015
12.09.2015
12.09.2015
12.09.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Алжир,Тунис и Мароко.....всички те пеят за пловдивското Локо!!!!!
+3
 
 
Литекс е по-класният отбор към настоящия момент. Създадохме доста голови положения, което е радващо. Всичките обаче бяха след статични положения. Явно се подготвят за конкретния противник на тренировките. В атака при разиграването обаче продължаваме да сме еднообразни и разгадаеми. Играем предимно по левия фланг с Лазар Марин и Васев. Нямат навик да комбинират със Старокин, още по-малко с новата перла. Единоборствата както обикновено ги губихме. Момчетата от Литекс влизаха по-здраво, за което заслуга има и съдията, с различния си аршин към футболистите на двата отбора. Това разколеба нашите футболисти, и играеха като на чужд терен. Все пак победата на Литекс е безспорна. Пепо Пенчев казваше, че ще ни е необходимо огромно търпение, че успехите няма да дойдат бързо, както на всеки му се иска!
+1
 
 
Последните 2-3 сезона мачовете с Литекс станаха някак си предсказуемо "непредсказуеми".
+3
 
 
Големите разбирачи пак са тук- пред компа! Паднали сме от Литекс-голяма работа!Стига ревахте и оставете треньора и играчите да си обиграят отбора!Млад отбор сме иска време!
+8
 
 
ба*ти драмата, ба*ти чудото. Паднахме от по-обигран и по-силен отбор, голям праз! Ще падаме и още! Само не разбирам гадната циганска сган какво пак е налазила темите на Гранда??? Бързо разнищихте, че Бащата ви е виновен и се примирхте с факта, че ще изпадате тая година и пак дойдохде при нас да си избивате гадните цигански комплекси. Жалки анимационни герои!
+5
 
 
Вчера нямаше и грам от хъса, с който излязоха срещу Черно море. В онзи мач ги грабнахме от първата минута, а вчера тези ни грабнаха. После и късметът им проработи и бяхме дотам. Само че, това е поредният гол, който ни вкарват по същия начин - някой си наглася топката и я рита спокойно към вратата, без никой от защитата да го бие. Справка - мачовете със Славия и Локото. Вторият гол - пак всички са се наредили и гледат като на кино как тези от Литекс си подават и бият към вратата. Като добавим и хаоса в следата, където няма един пас кой да даде и картинката се получава. Вчера най-чистите положения бяха пред ...централните защитници. Само че, те горките нямат самочувствие да понатиснат топката и да вкарат. Особено пред Пламен Николов цялата врата празна, той направи по-трудното, да я прехвърли. Сега пак на пожар се купуват някакви перли, а ужким школата щеше произвежда...Ок, явно малките не стават, но въпросът е някой работи ли с тях специално в мъжкия отбор. Много се съмнявам. Ангел като първи вожд и ръководител в момента да излиза по - често и да казва какво става в клуба. Това с кредита за стадиона, хубаво са го измислили, нека само да тръгне. Наистина това е и най - важното за клуба. Иначе, май тази година ще го играем така, да отбием номера.
+1
 
 
Тото ботевЪ в действие, за Строежа събират продажниците. Измисленият тим от ловеч бит от всички с първа победа като гост. Ало , жълТУРЦИ,че сте ГРАНД гранд сте, но на тотото. Колко му е дълъг на гришата и топките му побрахте в устите си, остана ли поне някое срамно косъмче извън устите???
-2
 
 
Трябва да сменяте треньора, този много се застоя! Направо ме учудвате, че го търпите? Tа вие сте Ботев, гранда, страшилището на Вселената...
+4
 
 
База терен публика слънце.....0-2.....на калпав х...й вълната му пречи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: