Архитект Маринов, да изиграем дербито на Голямата къща?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:13 / 29.07.2015
14517
Някои хора са способни на колосални глупости, само и само да се докопат до общинската хранилка, от която пловдивчани ги изгониха преди повече от 3 години.

Очевидно е, че кампанията на Славчо Атанасов ще е намаляване на данъците и евтино довършване на стадион Пловдив. Всеки иска намаляване на данъците, със същата сила могат да попитат хората дали искат увеличение на заплатите, по-хубава работа, по-малко работно време и т.н. Последствията обаче никой не ги коментира.

Очевидно е също така, че кампанията не работи, показват го независимите проучвания (припомнете си тук). Въпреки това тези две неща за данъците и стадиона биват повтаряни като мантра, ежедневно, до припадък. Сякаш пловдивчани са слабоумни и едно нещо трябва да им се повтори 50 пъти, за да го запомнят и разберат. Слава Богу последствията от тези действия на този етап са си само за сметка на политическия имидж на г-н Атанасов.

Около него обаче предизборно гравитира архитект Маринов, който със същата упоритост твърди, че стадион Пловдив бил конструктивно здрав и може да издържи дори на бомбардировка.

Силно се съмнявам, че въпросният архитект е бил скоро на стадион Пловдив, силно се съмнявам, че е виждал кратерите, които са се отворили в конструкцията. Там е опасно да се ходи, камо ли да натовариш тази конструкция с 40 000 човека върху нея.

Щом обаче архитекта е сигурен, че стадионе е конструктивно здрав, защо втория му етаж е затворен за публика понеже е опасен?

Готов ли е архитект Маринов да се разпише и да пусне публиката на Ботев и Локо да изиграе следващите дербита на Голямата къща? Колко му е да спретнем един козметичен ремонт, за да отговори съоръжението на изискванията на "А" група.

Готов ли сте, господин Маринов, да пуснете агитките на Ботев и Локо да играят дербитата на според Вас конструктивно здравия стадион, който може да издържи бомбардировка? Колко му е да издържи 30 000 подскачащи фенове?

Сигурно предизборно сте готов и на това безумие, само и само да се докопате до общинската баница?

На подобно пошло предизборно заиграване с най-голямата болка на пловдивчани би се вързал само пълен лаик.

Иначе към статията прилагаме галерия то 2006-та година. Това е състоянието на стадиона от преди 9 ГОДИНИ. На нея може да видите "конструктивно здравия" стадион. От тогава разрухата продължава. Това може да е здрава конструкция само в главата на много велик "архитект". Друг е въпросът, че архитектите нямат нищо общо с конструкторите и Маринов е последния човек, който може да коментира здравината на стадиона.

Източник: Кирил Налджиев



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).