ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби с 2:3 от Пирин в мач изпълнен с грешки и куриозни голове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:07 / 01.07.2015Коментари (62)11054
© Plovdiv24.bg
Локомотив отстъпи с 2:3 на втородивизионния Пирин (Разлог) в мач изпълнен с грешки, куриозни голове и едночасово закъснение. Заради дъжда, който се изсипа над Разлог двата отбора решиха да играят вместо от 18 от 19 часа в Добринище, за да бъде запазен новият стадион в Разлог.

Мартин Камбуров даде авант на "смърфовете" в 20-ата минута. Капитанът на пловдивчани се разписа с глава след асистенция на Дани Кики.

Пирин възстанови равенството две минути преди края на първата част. Виктор Шишков бе изведен сам срещу вратаря Ел Харуби и с прецизен удап вкара за 1:1.

В 48-ата минута втородивизионния тим поведе с комичен гол. Бранител на "черно-белите" върна топката към вратаря си, който бе тръгнал да излиза, а Виктор Шишков настигна топката и от метър вкара на празна врата.

Десет минути по-късно Локо изравани след центриране от ляво, а Хаджиниколов си вкара неспасям и рядко красив автогол за 2:2.

Пловдивчани доиграха мача с човек по-малко заради червен картон на Оливие Боне.

Пиринци се възползваха от численото превъзходство и след една контраатака успяха да достигнат до победата с гол на Цветан Върсанов.

Повторен дебют за Локомотив направиха Александър Тунчев и Зоран Бандовалиев. Двамата се появиха в игра след почивката. Първи минути с екипа на "черно-белите" записа и мароканският страж Ел Харуби.

Локо игра в състав: Ясин Ел Харуби, Александър Якимов, Христо Стамов, Кирил Котев, Крум Стоянов, Георги Вълчев, Оливие Боне, Димо Бакалов, Бирсент Карагарен, Дани Кики, Мартин Камбуров (Александър Витанов, Александър Тунчев, Пламен Крумов, Димитър Велковски, Ванчо Траянов, Йоан Ласиман, Зоран Балдовалиев).

Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 02.07.2015 г.
+4
 
 
Кога идва Марио Баслер?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
-5
 
 
Това, което жълтите мисирки ни пожелават, ще им се случи по три пъти! Злобата и омразата никого не е довела до добро, много ще ви наказва съдбата заради големите ви мръсни жълти устички!
-5
 
 
Йалтурковци гответе се за 3 краг..готови сме с човек по-малко да ви играем...не четете ли че сме играли с 1 човек по малко...това са контролите различни тактики за да се преценйава по време на мач как да се сменйат позиции...
+4
 
 
Без коко уж,по коковски.Само където нежната половина събира парите.Тотомотив.Очаквайте нови изненадващи резултати от кучката на мафията.
+1
 
 
Момчета нямаме никакви халфове много тежко ще ни е Боне е слаб !Ванчо 35 години друг нямаме !
+4
 
 
Е това сте вие, видяхте ли се ? Срам сте за Пловдив и за Б група не ставате, жалки буфери нещастни. Иначе много говорите, аре сега къде сте, що не говорите ве, палячовци. Ба*ти и циркаджиите, пълни бобъраци. Не Баслер, ами Господ да дойде, пак сте си същите мърши.
-5
 
 
Според мен трябва да се направи тандем от Христо Колев и някой изявен специалист за да може любимият ми отбор с тези футболисти да почва да мачка. Друг е въпроса е обаче , че ни трябва по един млад или доста добър футболист във бсяка една позиция
-4
 
 
ЕЕЕЕ това вече е густо само жълти глисти коментират гранда.Аве кюнлий вие работа по полето нямате ли сега или не ви се бачка вече.
-4
 
 
Aбе много селскa сгaн в тaзи темa бре? Що тaкa? Товa е добър змaк, зa товa, че уродите сa се притеснили! Нaли не пишехте в нaшите теми , жълти гниди? Коко-моко, aмa не е той! Кaжете нещо зa Делян .....пък ще видим кой-колко в остинските мaчове! Жълтa пикоч!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: