ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се насочи към Том
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:56 / 25.06.2015Коментари (28)6831
© Plovdiv24.bg
Ръкововодството на Локомотив има сериозни намерения да си върне Евертон Джилио Том, разкриха пред Plovdiv24.bg от "Лаута".

Пловдивчани ще се опитат да запълнят празнината оставена от Мехди Барабия и Янко Сандански в центъра на терена с привличането на бразилеца. 

"Все още не сме влезли в контакт с Том, но определено Локомотив има интерес към него, както и много други футболисти", заяви за читателите на сайта ни изпълнителния директор на "черно-белите" Константин Думанов. 

Том е любимец сред привържениците на "смърфовете". Той акостира на "Лаута" от бразилския клуб Такуаритинга. Прикарва три сезона в Локомотив. С "черно-бялото" райе има изиграни 67 мача, в които отбелязва 5 гола.

Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
В Локо Софя име много по-класни футболисти които мойе да вземем. Аз сам на сащото мнение че и тримата ще таркат пеъката в Локомотив Пд. А защо не се насочи Сдруйението кам нъакоъ от футболистите на ЦСКА? Там има добар матерял и не толкова скап.
+6
 
 
Вижда се, че нещата в Локомотив Пловдив тръгват бавно но сигурно напред и нагоре! Привлечените футболисти досега бяха идеални, но с тези трансфери от Локо Сф започвам малко да се притеснявам. Май подготвяме и резервна скамейка, защото двамата привлечени от Локо Сф + Евентуално привличане на Том.. Не виждам кой от 3-мата може да е титуляр в Нашият отбор... За Сашо Бранеков неможе да се надяваме, защото почти е сигурно привличането му в Левски. Има много по-класни футболисти от Локо Сф и ЦСКА, които могат да ни излезнат доста по-евтино вместо тези 3-мата, които ще поддържат резевната скамейка на Лаута чиста... И все пак.. ЛОКО Пловдив Е ЕДИН!!!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 25.06.2015 г.
+2
 
 
Къде отиде Бурабия?Той ни правеше играта.
+7
 
 
Том е сърцат,раздава се на терена,обаче не винаги му се получава...
+11
 
 
с футболисти по на 32-35год в нашето първенство се влиза в петицата.Политиката е правилна,опитни играчи,без големи финансови претенции.Има играчи за освобождаване.
+9
 
 
Том ще ни върши работа, не е супер звезда, но е способен на силни мачове, дано се възползваме максимално от разпада на софийските отбори и вземем някоя звезда.
на 25.06.2015 г.
+10
 
 
всички мои жълти турки подлоги искам да знаИти още малко остана да се прибера,ше докажа че съм невинен и пари на всички вас ще дам.Купа най накрая чико ще прегърне само траитИ. Чичо Цецо ще се върне и Караибрахим арена ще построим,крадена Българска пара има много
+8
 
 
Много ми се иска Александър Бранеков да вземем. Който отбор го привлече ще удари тотото ...рядко срещан вече сърцат футболист!
+10
 
 
И добавям база- селски хотел със сламеници, тоалетна от нощни гърнета , стадион на село, фенове тип Челсито- това е ботевЪ от коматево.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: