ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо стартира контролите с равенство срещу новака Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:57 / 23.06.2015Коментари (30)6413
Локомотив и Монтана завършиха наравно 2:2 в контролна среща, която бе първа в лятната подготовка и за двата тима. Проверката се игра в Добринище, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Мартин Камбуров даде аванс на "смърфовете" в 10-ата минута. Капитанът на пловдивчани се възползва от асистенция на Дани Кики и с безпощаден удар преодоля стража на монтанци. В края на първата част Камбуров отново бе в прегръдките на своите съотборници след нов гол във вратата на новака в "А" група.

През втората част Христо Колев-Бащата направи няколко смени в състава, което се отрази на играта на отбора. От това се възползва Монтана, които с два бързи гола успяха да се доберат до равенството. Първо Иван Михов принуди появилият се след почивката Александър Витанов да извади топката от мрежата в 77-ата минута, а две преди края възпитаниците на Ферарио Спасов се възползваха от груба грешка в отбраната на пловдивчани и фиксираха крайното 2:2.

Следващата контрола на отбора е на 27-ми юни /събота/ от 11,00 часа срещу Пирин Благоевград, отново на терена в Добринище.

Неофициален дебют за Локомотив направиха Крум Стоянов, Оливие Боне и Ивайло Иванов. В титулярният състав започнаха още Кирил Котев и Димо Бакалов, а след почивката се появиха в игра каращите проби Яни Пехливанов и италианския защитник Лука, който днес стартира подготовка с тима.

Състав на Локо: Скорчев (Витанов), Якимов, Стамов (Пейчев), Котев (Вълчев), Стоянов (Пехливанов), Вълчев (Траянов), Боне, Бакалов, Карагерен (Архан), Кики (Иванов), Камбуров (Чукалов, Лука).

Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 24.06.2015 г.
-3
 
 
Монтана като не бихме кой друг ше бийм?
+5
 
 
Набелязани са няколко от фалиралите цск и локо сф - на първо място Том...има и други...идват...
+4
 
 
Днес показахме доста добри неща! Димо и особено Боне направиха силно впечатление! Този Боне е изключително талантлив играч и съм убеден, че ще наказва мощно! Кики и Бакалов играха перфектно в халфовата линия заедно с Вълчев.....! За Мартин каквото и да се каже ще е малко! Този просто е класа и е машина! Второто пуснахме каращи проби и играчи, които рядко ще играят! Ако въобще играят? Успеем ли да осигурим дори и минимална финансова стабилност, ще се радваме на добри игри и това е нормално! Ако не, няма как да очакваме успехи, дори да имаме отбор! Това в същност се отнася за всеки клуб ! Общо взето, много добри впечатления след днешната контрола! САМО ЛОКО!
+8
 
 
Дано ръководството реагира бързо и вземе 5-6 човека от Локо сф
на 23.06.2015 г.
+6
 
 
Поздравления за ръководството. Сглобили сме много добър отбор. Чакат се още класни попълнения, като Пламен Крумов, който се махна от Левски. Тази година ще сме един от водещите отбори. С титулярите ги смачкахме. След смяната на титулярите с младите момчета се видя,че има още какво да учат. Още малко работа и сме машини. Тази година ще газим наред!!!Само Лудогорец и Берое ще ни са конкуренти!!!
+9
 
 
Като за начало добре с новото вратарче и ЛАСИМАН нещата ще си дойдат на мястото
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+14
 
 
Две левашки грешки на вратаря Витанов ни костваха победата. Жалко..... Добре, че днес взехме класен вратар. Иначе се вижда, че обора ще е е много по-стабилен и по-добър от миналия сезон.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.06.2015 г.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: