ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо за Plovdiv24.bg: Няма сериозни преговори с Дениз Кизилоз, има само запитване
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 21.06.2015Коментари (27)11917
© Plovdiv24.bg
"Нямаме сериозни преговори с г-н Дениз Кизилоз, има само запитване от негова страна". Това заяви пред Plovdiv24.bg един от новите ръководители на Локомотив от сдружение "Обединение за Локомотив" д-р Константин Думанов.

"Имахме запитване от него по повод управлението на Локовотив, но все още няма развитие. Ние сме задали въпроси към него, на които той още не ни е отговорил. Все още не може да се говори за преговори. Има контакт, но нищо повече", разказа още за читателите на сайта ни Думанов.

"Водят се разговори на няколко места, но търсим най-доброто решение за Локомотив", завърши ръководителят на сдружението. 

Припомняме, че английският бизнесмен от турски произход Дениз Кизилоз, който преди няколко седмици бе вариант за собственик на ЦСКА, заяви чрез профила си в една от социалните мрежи, че води преговори за закупуването на Локомотив (Пловдив).
Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Левент, Зеки, Дениз, "Персенк" Девин, помаци с алтъни..... , вечно сте- турски кадъни!
+4
 
 
Tурският бизнесмен Дениз Кизилоз, който преди няколко седмици изяви желание да поеме ЦСКА, заяви чрез профила си в една от социалните мрежи, че след като сделката с ЦСКА пропадна, има намерение да инвестира в Локомотив Пловдив. Той изрази надежда да се стигне до споразумение и в края на лятото вече да ръководи "смърфовете"."Скъпи привърженици и турци в България,Искам да кажа едно голямо благодаря на всички, които ме подкрепиха, като ми изпратиха съобщения по телефона и чрез различните социални мрежи. Беше невероятно. Надявам се да успея да ви вдъхновя и да успеем да постигнем мечтите си в България. Това е моето официално съобщение, че аз не съм част от ЦСКА и няма да бъда. От друга страна, се намираме в преговори с Локомотив Пловдив. Надявам се да успеем да постигнем съгласие и всичко да има положителен изход в края на лятото", написа Кизилоз. Не разбирам брикетите какво ревът,тоя е по добре от цар Киро.
-1
 
 
Сигурен съм, че настоящето ръководство ще направи правилния избор за нов генерален спонсор на отбора! Тези, които бяха ибрикчии на ковчежника на ДПС, окрал и избягал от България Карата Мустаклиев, най-малко основание имат за критики и иронизиране...
+3
 
 
Няма нищо случайно на този свят.Този грозен зъбльо може и да не знае че на кебапчията му е обещана кръчмичката на стадиона,ако този ваш фен стане новият ви баща.
-3
 
 
Този циганин по далече от Лаута
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Бе то и с Левент не бяха уж сериозни, ама...И все пак по-добре той отколкото потниците. Така поне ще сте си рахат и естествено традиционната ви публиката ще се завърне на стадиона.
0
 
 
Потниците отказаха много народ да ходят на Лаута. Мисля, че ако този стане президент - стадиона ще бъде напълно празен. Не ме е страх от турски пари(и друг пловдивски отбор взе от тях) страх ме е от мафиотски простотии.
на 21.06.2015 г.
+4
 
 
Не!Не! И пак НЕ! Да не му е стъпил кракът на Лаута, даже и за разговори!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: