ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо започна с интензивните натоварвания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 16.06.2015Коментари (1)3559
©
Футболистите на Локомотив Пловдив започнаха същинската си подготовка за новия сезон. На терена в Добринище "черно-белите" тренират по два пъти на ден - сутринта от 10,00 часа и вечерта от 19,00 часа, съобщиха от клуба.

Към отбора вече се присъединиха халфовете Георги Вълчев и Александър Якимов, за които вече ви информирахме.

"Черно-белите" са изключително доволни от условията, които им предлага 4-звездният "Вихрен Палас" в Банско, както и от тревното покритие на терена в Добринище.

Радостното е, че всички футболисти са здрави и тренират на пълни обороти.

Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
А така! Подгответе се добре, че се задава интересно първенство!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: