ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (24)
Плашат шефа на плувния клуб "Младост" с прокуратура и съд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 30.04.2015Коментари (1)1823
©
Шефът на плувния клуб "Младост" Василис Дамянидис е заплашван с прокуратура и съд. Това съобщи специалистът за медиите. Той е бил обвиняван в злоупотреба със служебното си положение.

"Повече от очевидно е, че в Пловдив не обичат успелите хора. Смея да твърдя, че аз съм един от тях. Защото клубът, който ръководя, вече 24 години е неизменно №1 в България. Лично аз нямам спомен някой друг спорт у нас да има подобна визитка", коментира Дамянидис.

След анонимни сигнали от НАП извършват 3 проверки на клуба. Финансови нарушения не са констатирани. "Много смешни бяха спекулациите, че живея в палат и се возя в нов и модерен джип. Просто се чудя как може да има хора с толкова болна фантазия. "Палатът", който дразни интригантите, се намира в Оризари и представлява дървена постройка от 70 квадрата. Целият масраф излезе 8700 долара. Искам обаче да обясня, че преди време бях известно време треньор на кипърския национален отбор по плуване, за което получих 15 000 долара. Джипът марка "Нисан", който вече продадох, беше 9-годишен и го бях купил за 15 000 лева. А дали плувните хора в България ме ценят говори фактът, че почти 20 години съм член на Управителния съвет на федерацията, като за мен винаги гласуват над 90 процента от участниците в общите събрания. Макар че ме поставят в категорията на хората с тежък характер", категоричен е Василис Дамянидис.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 30.04.2015 г.
0
 
 
Васко , хич да не ти пука от мишките които си църкат от много години , не могат да преживеят хегемонията на пловдивското плуване. Общинарите мислеха че ще ги залее златен дъжд като вземат басейна на клуба, сега се чудят как да му плащат разходите , а как се прави спорт с много почивни дни по различни празници , когато се нарушава подготовката на плувците - не им пука , те просто са си ши*ани чиновници, седнали на тлъстите и мързеливи задници. ''Младост'' ще го има въпреки тях и много след тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Григор Димитров приключи в Рим, следващото му участие е на "Ролан Гарос"
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Спартак остана без важен играч за два мача
Национал на Левски преди гостуването на Локо: Хубаво е да се върнеш обратно!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: