ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев поизмъчи Лудогорец, но загуби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:19 / 14.12.2014Коментари (116)12858
Абел Анисе вкара единственото попадение в Разград
Отборът на Ботев завърши календарната 2014 година със загуба. В последна среща от есенния полусезон в "А" група, "канарчетата" загубиха с 0:1 визитата си на Лудогорец. 

Двата тима си разделиха по едно полувреме на стадион "Лудогорец арена" в Разград. 

През първата част "орлите" контролираха изцяло играта и след няколко чисти голови положение успяха да вкарат гол във вратата на Адам Стаховяк. Това се случи в 27-ата минута, когато коженото кълбо попадна в краката на Абел Анисе и той със силен шут от границата на наказателното поле вкара единственото попадение в срещата.

След почивката ролите се смениха и "жълто-черните" бяха отбора, който създаваше по опасните положения пред една от двете врати. 

Само минути след подновяването на играта, Иван Цветков имаше чудесна възможност да изравни, но останал очи в очи с Милан Борян не успя да го прехвърли.

Малко след това и пред Лъчезар Балтанов се откри хубаво положение за гол, но канадският национал на домакините с котешки рефлекс спаси удар с глава на полузащитника на пловдивчани.

В 70-ата минута Милан Борян за пореден път спаси домакините от гол. Стражът на "орлите" успя с върха на пръстите си да спаси удар на Цветков с глава.

Пловдивчани все пак до края на срещата направиха всичко възможно да преодолеят брилянтния в този мач Борян, но стражът спаси всичко.

Така с победата Лудогорец запази 3-те точки преднина на ЦСКА на върха, а Ботев все още оставя в играта за място в топ 6 след издънката на Левски вчера от Славия. Разликата между двата тима остава само точка и интригата ще продължи и през пролетта.

Лудогорец - Ботев 1:0
1:0 Анисе 27

Лудогорец: Борян, Кайсара, Терзиев, Моцев, Минев (Василев), Дяков, Анисе, Марселиньо, Кишада (Хамза), Александров (Вандерсон), Мисиджан

Ботев: Стаховяк, Христов, Инез, Терзиев, Марин, Балтанов, Юсеинов (Казаков), Огнянов, Цветанов, Гамаков (Чунчуков), Цветков

Още по темата: общо новини по темата: 14
15.12.2014
15.12.2014
14.12.2014
14.12.2014
14.12.2014
14.12.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Караибрахима щяли да го пращат директно в Гуантанамо. Той искал при бай Ставри ама му казали, че там ще е по добре...при свои. Три яденета на ден чрез телесен отвор по избор на разпитващия. Най-лош бил деня в който ги хранят цели ананаси и каракуда с люспите.
-4
 
 
Я кажете сега с кой мач се гордеете този полусезон
на 15.12.2014 г.
+3
 
 
Трудно ще изместим говедата в спора за шестото място. На пролет има само три редовни кръга , в които не виждам да вземем повече от три точки... Загубите от Славия и говедарес на Базата ще тежат до края...
+4
 
 
Пепо започна добре.Дано ръководството ни вземат правилното решение и го оставят.Дали е добър и или не този избор , ще разберем след поне една година . Дотогава трябва да проявим търпение и ние публиката и шефовете на клуба.
0
 
 
Трябват ни три победи в първите три мача напролет... Това е истината.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-1
 
 
Само с юноши изпадаме. Това е истината. Нямат класа.Без пари няма голям футбол.Не може футболисти на 18-20год. да нямат въздух след 50мин. игра.Юношите трябва да се раздават и борят на терена.Ние ги нямаме.Много стреснати, без въздух и желание да се бият за емблемата.Видя се последните мачове.
+14
 
 
Петър Пенчев трябва да остане! Млади футболисти и отбор с почерк "Ботев" ПД от 80-те - това е рецептата за нашето оцеляване! Имаме нужда от ботевисти начело, а не от говеда!
+10
 
 
много покойници се навъдиха в тая тема и задават въпроси ,задават.как ли пък не някой ще ви отговаря.лаута отдавна гори ,но вие гледате в двора на комшиите.идва малко шопско,но то кюстендил е някъде там де.кога станахте кюстендилски сливи кога им взехте мурафетите.честита първа коледа в затвора.
+5
 
 
ПОЗДРАВ ЗА МАЛЦИНСТВАТА ОТ ЛАУТ ДЖАМИЯ:ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА,АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯТ БАЩА,ОТБОРЪТ ВИ МИРИШЕ ОТДАЛЕЧЕ ЗА ВСИЧКИТЕ МАНГАЛИ ПО СВЕТА!!!ДОЛНА СГАН!МАРШ В АНАДОЛА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: