ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски изхвърли Ботев от Топ 6 след 3:0 в "Коматево"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:08 / 23.11.2014Коментари (163)20514
Левски изхвърли Ботев от Топ 6 във временното класиране след 3:0 в "Коматево". Дербито на "Футболен комплекс Ботев 1912" беше от 16-ия кръг в "А" група. С тези 3 точки "сините" натрупаха вече 27, които го изкачиха на 4-то място. Ботев е 7-ми с 24 пункта, а  6-ти е Литекс с 25.

Сблъсъкът беше оцветен с червени картони, голям емоционален заряд, куп спорни ситуации и драматизъм, а през втората част треньорите Велислав Вуцов и Георги Иванов-Гонзо бяха близо до бой.

"Сините" можеха да поведат още във 2-ата минута, когато далечен удар на Георги Сърмов рикошира във външната страна на гредата и излезе в аут.

"Канарчетата" бързо отговориха чрез Йордан Христов. Националът нахлу в наказателното поле и центрира, неразбирателство в отбраната на гостите върна топката в капитана на "жълто-черните", но и вторият му опит за подаване бе отразен от Пламен Илиев.

В 25-ата минута Валери Домовчийски вкара коженото кълбо във вратата на домакините, но преди това бе отсъдена засада, а нападателят дори получи жълт картон заради отиграването си след съдийския сигнал.

В 33-ата минута Иван Цветков получи правото да изпълни свободен удар от удобна позиция пред границата на наказателното поле, но стреля над вратата. Две минути след това Аниете бе изведен сам срещу Адам Стаховяк, но тръгна встрани от вратата и бе блокиран от полския страж.

Секунди преди края на първата част Божидар Васев получи втори жълт картон и пое преждевременно към съблекалните.

На почивката Гонзо извади от игра Пламен Димов и вкара на негово място Луис Педро с цел засилване на атаката. Но вместо това бившия играч на Ботев получи директен червен картон, след като посегна с крак към вратаря Стаховяк.

Левски продължи да упражняват натиск над пловдивчани и в 64-ата успяха да стигнат до гол. Веско Минев центрира меко от фаул, Валери Домовчийски пусна успоредно на голлинията и непокритият на далечната греда Прохазка я насочи точно под гредата за 1:0 в полза на Левски.

Четвърт час преди края Чунчуков имаше възможност за изравни, но нападателя стреля много неточно от границата на наказателното поле.

Георги Сърмов предреши изхода от двубоя минути по-късно. Бившият играч на Ботев изстреля истински снаряд, който не остави шанс за изява на Стаховяк.

Краният резултат оформи Мигел Бедоя две минути преди края. Младокът Краев подхвана една атака, при която намери Роман Прохазка, неговият удар беше избит от Стаховяк, но при добавката Мигел Бедоя не остави шансове на стража - 0:3.

Ботев - Левски 0:3

Ботев: Стаховяк, Колев, Инез, Христов, Огнянов, Иршак, Балтанов, Васев, Цветанов (Колев), Цветков (Терзиев), Чунчуков

Левски: Илиев, Минев, Димов (Педро), Стойчев, Белаид, Крумов, Бедоя, Прохазка, Сърмов, Аниете (Краев), Домовчийски (Велев)


Още по темата: общо новини по темата: 44
27.11.2014
25.11.2014
25.11.2014
24.11.2014
23.11.2014
23.11.2014
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не мога да разбера, защо голяма част от пишещите откриват нагласен мач? Няма нищо нагласено. Просто дисциплината и организацията липсваха. Мачът се реши с червеният картон на Васев. Първото му нарушение беше абсолютно безсмислено и продиктувано от неовладяна емоция. За вторият картон вината е изцяло на Вуцов. Не може при статично положение да оставиш като последен в защитата играч със жълт картон. Най-много ме подразни идиота Гонзо, който реши да се изявява като футболист и мажоретка. Левски имаха късмет, а ние нямахме нужната организация и воля за победа. Това е!
+1
 
 
С този клоун -треньор, толкова, ама той и толкова си може де, като треньор...иначе за цирка си го бива, при това е и Левскар.
+2
 
 
Въпрос към всички, които защитават Вили, или пък твърдят, че мачът не е уреден: ЗАЩО при Селския нямаме такава разгромна загуба като домакини от говедата? (Имахме една, но тя се игра без публика)ДА ВИ КАЖА ЛИ ЗАЩО?! Защото дори Селския знаеше, че да полегнеш на говедата насред Пловдив е криминално престъпление! И каквито и футболисти и тренери да сме имали - всички се хвърляха на 100 процента срещу говеждия отбор.
+7
 
 
Резил.Това не беше моят Ботев.Може би бе на Вуцов, Златев, Огнянов или на някой друг.Но не беше моят.Искам си моя Ботев!
+8
 
 
Вили загуби моето доверие. Може всички мачове да падаме, но мачовете с говедата, чорбата и буферите са като битката за Сталинград: побеждаваш или умираш! Вчера нашите бяха мърди. А най-странното е, че и говедата бяха гола вода и за нула време вкараха 3 гола от Нищото! Ако е нагласен мачът, дано поне парите да отидат за централната трибуна.
+2
 
 
моите уважения към жълто-черната пловдивска общност, но заслужена победа за Левски и слабо, нервно и пубертетско представяне на Ботев. Това е признак на липса на опитност, увереност и класа.
+2
 
 
На Васев,всеки мач му дават червен картон.....после мача бил нареден :)...с Гаджев сигурно са рода :)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Още преди десетина дни написах , че мача е Х2.Тогава разни пубери решиха, че съм столюпеновски циганин. Този мач не го гледах насериозно ,все имах надежда поне за равен. Вижте дали нашите цял мач направиха един смислен удар-или от фаул ритаха над вратата,или ако биеха към вратата-едвам едвам топката стигаше до вратаря. Но бъдете уверени , че ако се паднем с Уевски за купата-ще продължим напред. Който разбрал-разбрал..
+7
 
 
Вчера на стадиона гледахме най-грозното нагласено порно, в което е участвал любимият ми отбор! Дано поне да се събират пари за стадиона, а не за курви.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: