ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов за мача с Левски: Слаб двубой за Ботев, футболът отсъстваше
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:17 / 25.11.2014Коментари (13)3250
©
Легендата на Ботев Марин Бакалов изрази учудването си от слабата игра на неговия тим срещу Левски.

"Първото полувреме бе изключително слабо и за двата отбора. Много нерви и напрежение. Превъзбудени футболисти, треньор и публика. Футболът отсъстваше", заяви Бакалов, цитиран от "Тема спорт".

"През втората част Левски бе по-добрият отбор, а ние не успяхме да създадем нито едно голово положение. Не мога да си го обясня. След добрия мач с Литекс, отборът се срина. Може би напрежението от големия залог за първата шестица да си е казало думата. В офанзивен план не стояха добре нещата. Все пак оставаме в битката за Топ 6", допълни още рекордьорът по мачове в "А" група.

"Сега срещу Славия ще бъде мачът на годината за тях, ще е тежко. Дано отборът да се вдигне след тази тежка загуба. Не искам да коментирам работата на Вили Вуцов. Треньорите са тези, които трябва да казват, но погледнато от страни, това беше един слаб мач за Ботев. Пак казвам, футболът отсъстваше", завърши бившият треньор и спортно-технически директор на "жълто-черните".

Още по темата: общо новини по темата: 44
27.11.2014
25.11.2014
24.11.2014
23.11.2014
23.11.2014
23.11.2014
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Маринчо без нито един който да милее истински за отбора толкоз казвам истински защото на приказки цялото ръководство и тренера се вричат във вярност на практика изобщо не им пука
0
 
 
Стига конспирации, гипсът беше тотален - Чунчуков и той изпусна ненормални положения. Най-важното от този мач трябва да бъдат изводите мисля - например Васев - винаги рисков играч в напечени мачове, отделно силно се надявам това да му беше последния мач като бек. Въобще няма място там, с Литекс, когато влезе си мисля, че се справи много по-добре.И наистина Вили се шашна и той. Очаквах че на полувремето Цветков ще остане за сметка на Момчил Цветанов или Балтанов и отделно щеше да влезе защитник и Гамаков. Филипов наказан ли беше, контузен ли беше... пропуснал съм, но Цветков щеше да е от голяма ползва в средата според мен и с рутина и с пас и с какво ли не. Вили си обърка мача тотално (тук вече въпросът е дали нарочно го обърка или не, но не искам да мисля че е нарочно, просто прегоряха много), ако беше влезнал гол за нас в началото вероятно резултатът щеше да е такъв за нас.Най-много ме е яд че Даната не се блъсна в онзи ненормалник Гонзо, трябваше да се спъне нарочно в него и тогава можеше да се стигне до прекратяване на мача, защото мелето вероятно щеше да е много сериозно и при едно преиграване нещата можеше да са други. Ако не друго поне онази муцуна трябваше да бъде смачкана. Минало свършило, лошото е че гипсът сега със Славия ще е още по-сериозен
-3
 
 
И каква е тогава целта да се ляга с 0:3?? Да беше 0:1, 1:2 или нещо от сорта, ок. Но такава разгромна загуба не е лягане. Какъв е смисълът от нея, след като отново се появиха искания за смяна на треньора, ръководството, футболистите и т.н.?? Едва ли Вили и ръководството да са толкова тъпи и безрезервно предани на синята идея, че да не си дават сметка какво ще настъпи при такава загуба точно от говедата. За мен основният проблем е дантелената защита и липсата на крила, които да подпомагат бековете.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: