ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (16)
Най-силният българин чупи световен рекорд благотворително в събота в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 25.09.2014Коментари (0)3370
©
Стоян Тодорчев ще вдига тежест с една ръка, търг с вещи на известни спортисти и демонстрации на бойни изкуства организират в зала „Олимпиада“, вход свободен
На спортен фестивал в рамките на "Седмицата на благотворителността 2014", организирана за втора поредна година от Община Пловдив, ще се случи нещо невиждано под тепетата - 7-кратният ни световен рекордьор в силовия многобой и най-силен мъж на България, Стоян Тодорчев, ще пробва да подобри още един световен рекорд в стронгмена - 150,5 кг мъртва тяга с една ръка с ръкохватката Rolling Thunder, поставен от руснака Алексей Тюкалов през 2013 г.

Спортното събитие става факт благодарение на любезното съдействие на собственика на MUSKULI.COM Огнян Кръстев, който осигури пристигането от Америка на специалния уред Rolling Thunder на компанията Iron Mind, с който ще се извършват вдиганията, както и помощта на Клуб ММА Arena Пловдив.

Фестивалът ще се проведе в зала "Олимпиада" от 17:00 ч. в събота, 27 септември, като входът е свободен. Програмата ще започне с демонстрации на различни пловдивски клубове по силови спортове и бойни изкуства, включително бокс, киокушин карате и др. След това ще се проведе благотворителен търг на тренировъчни, спортни и състезателни пособия - кимона, боксови ръкавици и много други, с които наши спортисти са печелили злато на европейски или световни първенства.

Търгът с благотворителна цел, ще бъде последван от атрактивни демонстрации на състезатели по Стрийт Фитнес, преди да се стигне до "гвоздея на програмата" - състезание по мъртва тяга с една ръка с Rolling Thunder, в което ще участват Стоян Тодорчев и още 5 водещи силови атлети. Преди тях, силата си с една ръка с този уред ще могат да изпробват и всички желаещи от залата, като най-добрите от тях ще получат и награди от организатора MUSKULI.COM.

Всички събрани средства по време на спортния фестивал ще бъдат дарени за каузата на Седмицата - реновиране и облагородяване на спирките на Детската железница "Знаме на мира" (Младежки хълм) и изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Генчев: В Ботев научих много за 2 месеца! На драго сърце бих станал треньор на Левски
Неприятна новина в Лудогорец за финала срещу Ботев на 15 май
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: