ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо: Благодарим ти, Коко!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:11 / 09.07.2014Коментари (82)13134
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив излязоха с единно становище около договорката си с Константин Динев да придобият контролния пакет акции на любимия си отбор. В краткото си обръщение, запалянковците признават за достойното и мъжко поведение на вече бившия благодетел на "черно-белите" и признават за стореното от него, по-време на престоя си през последните години.

Plovdiv24.bg публикува пълният текст на фен-позицията без редакторска намеса:

Акциите на Локомотив вече са у феновете, в търсене на своя нов път във футбола.

В деня, в който пътищата на клуба и Константин Динев се разделят е време и за равносметка. Предстоят трудни дни и много тежки битки. През тях винаги сме преминавали свити в юмрук.

Въпреки че бяхме единни в нежеланието си това управление да продължи, като една обичаща отбора си общност искаме да благодарим за стореното от г-н Динев в последните години. Години тежки и трудни. Години на стремително падение както във футбола, така и в цялата ни държава.

Да, различията ни са големи, но вековете отдавна са оценили, че мъжката дума, честта и достойнството са по-ценни и от злато.

Г-н Константин Динев удържа на своята дума, държа се достойно и пожела да напусне клуба с чест. Точно това заслужава уважението и благодарността ни.

Няма да подминем с лека ръка изграденото от г-н Динев през последните години. Той бе първият човек инвестирал в клубната база - изгради изкуствен терен, придаде нов облик на трибуна "Спортклуб", ремонтира изцяло съблекалните и помещенията за представителния отбор и персонала...

Но Локомотив няма нужда от терени, ако те не раждат млади таланти с локомотивски сърца. Няма нужда и от трибуна, ако на всеки домакински мач тя не е изпълнена с хиляди, изпитващи онази неописуема магия в тежките и щастливи моменти за нашето Локо.

Няма нужда и от съблекални, ако в тях играят футболисти, които не са отделили миг от своя живот, за да прочетат онези вечни слова на Георги Божилов, гордо надвесили се над главите им преди всеки мач.

Амбицирани сме да изпълним всичко това със съдържание. Да върнем мъжката игра, дори за сметка на победите и успехите, а хората - по трибуните.

Фенклуб Локомотив Пловдив
Организация Трибуна Спортклуб
Гарата
Бригада Пловдив
NUP 1995
GOTT MIT UNS
The Usual Suspects
Фенклуб Атланта

Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
LAUTA WARRIOR написа: Локомотив биеше Левски,Цска без никьв проблем а именно единствения отбор който смачка Лудогорец на 2-пьти беше Локомотив!!Това е точно така, факти. Само дано не останем няколко години само със спомени заради "титаничната мисъл" и "перфектното, честно, почтено и открито управление" на невестулки, порове и нежни "собственици", а на стадиона - 300 потника и кебапчии - тогава ще ги питаме кой изгони публиката и пак ли им е виновен Динев, международното положение и ланският сняг.
+1
 
 
потниците са просто олицетворения на глупоста. Всеки, който не е глупав като тях и изкаже различно мнение го обявяват за жалтур... :) В същото време новите им профили никнат като гъби, а на стадиона ... 20 потника.. Жалкари!
-1
 
 
Ба*ти сериала , няма ли край бре...?! Искам да любя лошата кучка , все пак това е бившата ми съпруга Бобтейлка !
-2
 
 
Забележете, че изведнъж който критикува потниците,и Узунов, изведнъж се оказва жълтур!? Узунка - толкова си плосък и предсказуем, че всички дори не ти се радваме , а само ти съчувстваме! Няма повече да лапаш мед от кацата "Локомотив-Пловдив" Заедно с дебели ветеран Зума, който продаде почетното си има, като присъства на пресконференция на разколници! НИЕ ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИМ, НИКОГА НЯМА ДА ГО ПРОСТИМ! Тези малките пикльовчи - пишман-адвоката и кебапчията избощо не ги смятам за нищо! Локо ще пребъде ВЪПРЕКИ ВАС!
+1
 
 
Носете много здраве на Христолов мишки и се помолете да ви вьрне лиценза,че лаете за години ама май вече сте на 4.
+1
 
 
До къде доживяхме, жълтурите да говорят за принципи. До вчера Делян, Ирен, моля ви вземете ни, днес к*р за ДПС - продажни мастии. Изгонихме го Коко, но на раздяла сме достатъчно мъже да кажем благодаря за добрите неща, които е свършил. Но на вас мъжеството ви е чуждо от край време!
-2
 
 
До вчера викаха вън мутрата от Пловдив днеска му благодарят, егати и лицемерити.
0
 
 
Джако,Наркоман,Локо Форевер жьлти пе****си факт разкрити сте !! Браво на групите че поздр човека който поне заби 2 пирона на лаута и се отегли като мьж това е достойно и уважително !! Може да нареждаше мачове но Локомотив биеше Левски,Цска без никьв проблем а именно единствения отбор който смачка Лудогорец на 2-пьти беше Локомотив !!
+1
 
 
За всички е ясно, че "локо_форевер" e жълт провокатор и с коментарите си цели да раздели феновете на Локомотив. Днес много от по-възрастине фенове вече заповат да осъзнават, че всички тези промени са за добро. Хората ще се върнат на стадиона, но все пак те са възрастни и очакват да видят някаква стабилност. Всички ги разбираме и сме готови да им дадем време за да се върнат пак на Лаута при нас, при всички фенове на най-обичания български отбор.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 09.07.2014 г.
-2
 
 
Тук се напълни отново с лизачи на кокови и караибрахимови задници.Спрете се бе , вашето време мина , сега сте аут , по-добре си мишкувайте, отколкото да се излагате.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: