ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велин Терзиев: Коко Динев живее на гърба на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:33 / 21.04.2014Коментари (257)21212
© Plovdiv24.bg
"Публиката на "Локомотив ПД" не харесва президента на клуба Коко Динев и затова се стигна до хвърляне на димки и пиратки на терена, а оттам и до прекратяване на мача. Това е протест срещу него", каза в "Здравей, България" Велин Терзиев - Нежния от официалния фенклуб на "Локомотив ПД".

По думите му феновете на харесват президента, защото в клуба не се работи професионално. "За всеки един мач ние се съмняваме дали той ще се играе или не", каза още Терзиев и добави, че имат подозрения, че мачовете са продадени и не се играе честно.

"Коко Динев е човек, който живее на гърба на "Локомотив ПД", каза Терзиев.

Той съобщи още, че в клуба не се плащат редовно заплати, самите футболистите започват да се съмняват дали мачовете не са уредени. "За да не се стига до тук трябва държавата да се занимае с тези проблеми", категоричен беше Терзиев.
Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Точно същия тоя нежния говореше, да се гласува доверие на марешки за трибуната,виждате ква трибуна имаме ся страшна .
+1
 
 
Зад всичко стои онзи алчен узуноФ. Това е истината. Дори и моят "любимец" зулума не е в час.
+3
 
 
А ти живееш на гърба на Узуна.Нежната половина на изперкал човек.На всеки е ясно че толкова голяма бомба може да се вкара само от работник на самият стадион ,а ти си сред инициаторите.Сменик,нали имаше бойкот,как в един момент призовахте всички на Свлачището,а прекратихте мача.Защо се приемаш като Месия в Локомотив.Ти участваше ли в моленето на Коко да поеме отбора.Отговори на истинските локомотивци.Кукла на верига.
+3
 
 
Тези които спряха ма4а са наркомани .видялсим ги в столипиново там принас този пи4 ги подирйа от 2 години то рога4
+13
 
 
Приятели,които са гледали Терзиев по тв ми се обаждат и питат:Този смешник ли е лицето на ЛОКО пред хората?!Тези хора са безпристрастни,не са фенове на Локомотив.Ако има хора,които се препитават покрай отбора,Терзиев със сигурност е един от тях.Той има кафе на Лаута.Интересно е да се видят и отчетите за продажбите във фен магазина.И за да е ясно,нека да кажа - и аз не харесвам Коко Динев.Побеснях от онова изречение в декларацията след уволнението на Узунов,че(цитирам по памет) "при това правителство живеем по-добре"!Коко се надупи на власт имащите и ни направи за смях.Обаче още по-голям беше резилът в събота!!!Да застрашиш човешки живот няма оправдание!Да лишиш Пловдив от най-чакания мач - също.Е,тези момчета се наредиха до човекоподобните говеда,които съблякоха Петев на Герена!Те могат да съществуват само в сбъркана държава като нашата,в която полицията седи и гледа как лумпени мятат бомбички и не предприема нищо!Същата тази полиция иска почти 10 бона за охраната на мача!!!Точно 9900 за 750 полицаи,които не свършиха нищо.Просто си стояха и гледаха!!!Резултатът(най-вероятно) - 20 бона глоба и три мача без публика и още по-амбициран Коко Динев!!!
на 22.04.2014 г.
-2
 
 
Едно нещо е да сте против хулиганските изцепки на шепа хора, заради които винаги са ни наказвали и наистина нямат грам мозък, съвсем друго е да се кланяте на нагъл дебелак, който говори само когато му изнася. Според същите тези хора сигурно и Станков е перфектен треньор.. а къде бяхте вие когато отбора побеждаваше? Тогава хулиганчетата не бяха виновни? Много е лесно да виниш 50 човека, които и без това са ненормални за общата картина в клуба.
-5
 
 
Само ми кажете, защо селския бек, фен на турското Сдружение "Ботев 2010", начело с Караибрахим-а, т. нар. Kindzadza, вечно ще се изсере в темата на Пловдивския любимец. Това дълбоко комплексирано копеленце 100% е социопат, завършен мизантроп и вечен лузър. Като такъв, естественото му място е при аграрите от пловдивските села, които говорят мьеко като т.нар. Kindzadza. Пловдив се напълни със селяни и фьеновете на Ботев по естествен начин ще стават повече.
+10
 
 
за хиляда билета ли ни излагаш боклуко
0
 
 
Много коментари полза никаква, скрити никове на Кокови мишки. Срам нямате и трибуна също, да не би Велин Терзиев да е виновен за това. Лошо е когато си неграмотен и да те маниполират, по този долен начин. Да не би да е забогатял честно гнома Коко-черното тото- Не, мишки като вас му пълнят хазната.но на фенове като Велин Терзиев ,много добре знаят за ерата Христолов - селския и молете се да не ви настигне тя.Знам, че има истински фенове който милеят за клуба и отбора си и Велин е един от тях добре е за негромотници да вземат пример от тях ,а не да се крият под измислени никове и да шарят небивалици . САМО БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: