ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пуска билетите за Черно море днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:32 / 24.03.2014Коментари (21)3494
© Plovdiv24.bg
ПФК Ботев стартира продажбата на билети за домакинския мач срещу Черно море от 29-ия кръг в първенството. Пропуските за двубоя ще бъдат пуснати в разпространение във фен-магазина в Коматево в 13:00 часа в понеделник.

Цената на билетите за централната трибуна е 8 лева в предварителна продажба и 10 лева в деня на мача. 750 билета за южната трибуна отново ще бъдат предоставени за разпространение на Клуба на привържениците, като тяхната цена е по-ниска - 6 лева, съобщиха от клуба.

За северната трибуна отново ще се продават комбинирани билети за възрастен + дете до 12 г., като тяхната стойност е 10 лева.

Двубоят Ботев - Черно море е в сряда /26 март/ от 15:00 часа на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Още по темата: общо новини по темата: 12
27.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 25.03.2014 г.
+1
 
 
КАУНЯ ВЪН ОТ БОТЕВ !!! ВЕД - НА - ГА !!!
+5
 
 
След такова грозно полягане пред кръвния враг - не ми се вярва стадионът да е пълен... В плейофите нещата май почват да се изясняват - Ботев, Черно море и Говедоспор срещу Чорбистан, като целта е евроазиатските идиоти да станат 3-ти. Предпочитам да не играем в Европа, да сме в "Б" или "В" група, НО ДА НЕ УЧАСТВАМЕ В ТАКАВА ТУРБОСЕЛЯНИЯ! А най-тъпото е, че ръководството мълчи и търпи послушника мъди. Ако се продължава така, дори стадиона в Коматево няма да се пълни, просто истинските фенове, които ходим по стадионите къде ли не - не сме линейки и не се продаваме за пари!
+5
 
 
До там ни докараха, че в момента взех да си спомням най-добрите времена при Христолов... а те бяха няколко месеца, в които мачкахме наред, включително и Левски Кюстендил и кой ли не, и се борехме сами за себе си. Започнах да се чудя кое е по-добре, тогавашната трагична организация, но с футболисти милеещи за отбора и раздаващи се докрай, с треньори, които не се оплакваха от подредбата на звездите и дали луната е в пълнолуние или не. Но както сега взехме да полягаме, така и тогава легнахме на ЦСКА и всичко се сгромоляса. Сега съм убеден че има играчи, на които въобще не им се играе при Стоилов и затова се разхождат като мухи без глави на терена - Иршак например ми се струва, че е точно такъв. С нетърпение чакам времето в което онези малките, които счупиха ЦСКА с 4:1 ще влезнат да играят за Ботев, също толкова искрено се надявам тогава треньор да е Коце Видолов например, който ще изоре терена, но няма да позволи тази свинщина, която стана с говедата, ако ще и това да му донесе проблеми с ръководството, и също така талантите да не се продават както беше продаден Неделев, но явно Неделев щеше да е неудобен за игричките, които се въртят и затова къде с журналисти, къде с интриги къде с какво ли не, той беше продаден.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Хей, платените клакьори, да не забравите да идете в сряда в Коматево за да коленичите пред Стоилов.
+3
 
 
Публиката на любимия ни "Ботев" Пловдив е най-добрия барометър за представянето на отбора.На мача срещу "Черно море" ще се види за какво става въпрос.Без повече коментар.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: