ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Гигов: Бием мишлетата от Пловдив в неделя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 18.10.2013Коментари (58)10907
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Сф) Николай Гигов ще се включи в групата за мача с Ботев (Пловдив)!, съобщава "7 дни спорт". Оръжейникът донесе късмет този сезон и двата пъти, когато проведе тренировки с тима преди важни мачове. Сега той отново ще тренира със състава в навечерието на двубоя. Гигов заявил на среща с директорите буквално: 

"Бием мишлетата от Пловдив. Стягайте се, че трябва да играем първа седмица!" Ентусиазмът му подклажда най-вече възраждането на отбора под ръководството на новия треньор Стефан Генов. Миналия сезон той на два пъти изведе пък предишния си тим Локомотив (Пд) до ремита с далеч по-скъпия тим на Ботев.

Както е известно, Николай Гигов е бивш президент на "черно-белите". В същото време треньорският щаб на Локомотив (Сф) скри отбора до мача с Ботев (Пд). Причината за това решение на наставника Стефан Генов са многото контузени футболисти в тима му. 

Треньорът има сериозни проблеми с окомплектоването на защитното каре преди мача. Твърдо аут за мача с Ботев заради травма в коляното е десният бек Мартин Димитров. С по-леки контузии пък са крайните бранители Елтон Рейш и Крие Матютю, като до последно тяхното участие в двубоя ще бъде под въпрос. Централният защитник Александър Дюлгеров, който отсъства 2 месеца от терените заради травма в глезена, се завърна в игра в двубоя за купата с Калиакра, но физическото му състояние все още не позволява да изкара 90 минути на терена. 

Почти сигурно Генов ще върне Румен Трифонов на левия фланг на защитата, а отдясно ще играе бившият играч на "жълто-черните" Илиян Гаров. В центъра на отбраната пък ще си партнират Бранеков и Йованович. Стефан Генов отново ще играе без изявен централен нападател, като на върха на атаката ще действа бразилецът Маркиньос, който от началото на сезона има 7 попадения.
Още по темата: общо новини по темата: 28
10.12.2013
06.12.2013
05.12.2013
16.11.2013
29.10.2013
21.10.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не мога да разбера защо журналистчетата продължават да пишат "николай гигов" при положение, че тази особа е родена с името "николайчо гигов" и все още в официалните документи фигурира под името "николайчо гигов"... Отделен въпрос е, че само ромските малцинства си кръщават наследните с умалителни имена като николайчо, стефчо, митко и т.н.
+6
 
 
....Мишлета с големи пиш....а,питай щерка ти!
+8
 
 
локо софя то има ли още такув отбор бе
+8
 
 
палячовците и милионери ги правят и мишки им завират по дупките
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+19
 
 
КАКВИ МИШКИ ВЕ МАЙНА...АКО НИЕ СМЕ МИШКИ ТО ВИЕ СТЕ АМЕБИ!!!КВО ИМ СТАВА НА ТЕЗИ ХОРА??!ТАКА СИ ГОВОРЯТ С ДЕТЕРОДНИТЕ ОРГАНИ!АЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИ.....
+13
 
 
Ей ромчета,знете ли,че в Армения са помлсли ли,че вие сте кацнали,затова беше тakова "посрещане"
+10
 
 
Този като е на ясно,че мялко му остана в елита и реши да се поперчи на изпроводяк.Давай Гига,още можеш да се излагаш,има още няколко месеца.Този път няма да оставим нито цска,нито левски да ви пускат авантичка.Времената се промениха!
+16
 
 
тези ги мелехме още по Христолово време където ги хванем,та сега ли....0-3
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: