ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо тръгна за Гърция с 21 играчи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:07 / 04.09.2013Коментари (33)5720
Преди броени минути отборът на Локомотив тръгна за Гърция, където ще изкарат подготвителен лагер в Ксанти преди градското дерби с Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В южната ни съседка "черно-белите" ще изиграят две контроли. Първата ще е в петък (6 септември) срещу Ксанти, а вторият е в неделя (8 септември) срещу Пантракикос (Комотини). И двата двубоя ще се играят на тренировъчната база на Ксанти.

В Пловдив остават невъзстановеният от травма вратар Кирил Акалски и халфът Тодор Тимонов, който по решение на наставника Александър Станков тренира отделно от основната група.

Ето групата на Локо за лагера в Гърция:

Йордан Господинов, Божидар Стойчев, Александър Тунчев, Пламен Крачунов, Руслан Куанг, Диего Фераресо, Костадин Марков, Аласан Н'Дайе, Валери Георгиев, Йордан Тодоров, Александър Якимов, Давид Лохунгу, Флавио Паулино, Станислав Маламов, Дани Кики, Станко Йовчев, Мартин Камбуров, Габриел до Кармо, Георги Стефанов, Здравко Лазаров, Крис Гади.

Още по темата: общо новини по темата: 3
05.09.2013
03.09.2013
24.08.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Две контроли за тонизиране и обиграване на вървящия все по-нагоре наш тим! После трябва да ударим със съкрушителен удар разпадналата се, разколебана и страхлива команда на селяндура Мърльо! Като видят черно-белите екипи пред себе си, на канарчетата им се разтреперват мартинките! С мъжка игра, водени от тримата от запаса, с опит и талант, трябва окончателно да приземим пернатите в курника им и да ги откажем дори да си помислят за шампионска титла!
на 04.09.2013 г.
+4
 
 
Айде машини,стягайте се!Всеки ден тренировки на удари от далече и игра с глава!Чакаме ви за дербито,от нас пеене и подкрепа както винаги като за на финал!Само Локо и само напред и нагоре!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
И хубаво да обирате прасковите и кайсиите ,да не ни излагате пред чужденците.
-2
 
 
тото-турнето на талибаните започва... Динев вече е компрометирана личност в българското общество. Докато беше собственик на Локомотив името му стана символ на черното тото, уредените мачове и уговорките под масата. - Дори и след последното събрание на акционерите проведено на 15.07.2013, акциите не са директна собственост на Динев, а на други още по-съмнителни личности, което говори най-малкото за нежелание за поемане отговорност и ангажимент към клуба. - Да не забравяме как "милеещият" за Локомотив Динев взе със себе си почти всички играчи на отбора и ако не беше г-н Марешки изпадането ни беше сигурно. - По време на предишното управление на Динев публиката на Локомотив се отдръпна от стадиона така, както никога преди не се е случвало заради дългата поредица странни резултати на отбора. - По време на предишното управление на Динев хората се съмняваха във всеки един мач - стигна се до там, че честно спечелени мачове се коментираха като купени или наредени. И това ще продължи и занапред, ако Динев е собственик на клуба. - По време на предишното управление на Динев дублиращият отбор на Локомотив изпадна от елитната група и вече две години не може да се върне там. Причините за това са ясни на всички. - Юношите на клуба са тотално пренебрегвани и не намират никакъв шанс за реализация в мъжкия отбоp. - По време на предишното управление на Динев на Лаута цареше невиждан организационен хаос. - По време на предишното управление на Динев през Локомотив минаха огромно количество футболисти събрани от кол и въже, а школата остана на заден план. Тези, в които имаше футбол се продаваха при първа възможност. - По време на предишното управление на Динев дълговете на Локомотив не намаляха. - Привличането на компрометирани футболисти със съмнителен морал. - Редица уважавани фирми в България отказват да спонсорират Локомотив и да рекламират в клуба именно заради това, че клуба се ръководи от Динев. - По време на предишното управление на Динев Локомотив "игра" финал за Купата на България. Това престъпление пред над 10 000 пловдивчани спрямо Локомотив не е забравено и никога няма да бъде забравено! Това са само част от действията, които доведоха до това ние като организирани привърженици да сме твърдо против г-н Динев като благодетел на клуба.
+6
 
 
Успех смърфове.Идва ред на папагалите.Приказката трябва да продължи.САМО ЛОКО ПД
+9
 
 
АЙ МАШИНИ ! И ДА СЕ ВЪРНЕТЕ ПО-СИЛНИ ОТВСЯКОГА ЗА ДА ШИБАТЕ ЖЪЛТИТЕ КАТИЛИ!
-5
 
 
Циганският катун отпътува за Гърция,нека да отидат да берат малко маслини,поне да изкарат по някой лев,че малките чавета са гладни :Д
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: