ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станимир Стоилов: Няма да търсим заместник на Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:30 / 24.08.2013Коментари (10)8890
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Станимир Стоилов отрече слуховете, че "канарчетата" ще привличат изгонения от Левски Кристовао Рамос.

"Няма да търсим заместник на Тодор Неделев. Когато има развитие за трансфера на Тошко ще го обявим, но за сега искам той да се концентрира изцяло в представянето си в мачовете на Ботев. Относно евентуалния негов заместник Ботев по-никакъв начин няма да привлича играчи на позицията на Тодор, защото имаме достатъчен брой играчи", обяви Стоилов на пресконференция днес. Така наставникът отрече спекулациите, които свързваха Рамос с трансфер на Колежа. 

"За пръв път част от играчите получиха ден и половина повече почивка от другите с оглед натоварванията, които се струпаха на отбора. Надявам се вече отбора да е изцяло концентриран и да мисли за предстоящия мач със Славия. Няма проблеми с контузени играчи, като изключим наказанието на Борис Галчев", коментира специалистът. 

"Славия до момента се явява по-силен гост отколкото домакин. Играят доста организирано и дисциплинирано навън, така че ни предстои един сериозен и оспорван двубой", каза Мъри относно съперника на "канарчетата". 

Мъри също така отрече спекулациите, че Саид Ибраимов ще замени Иван Танчовки начело на Раковски.
Още по темата: общо новини по темата: 13
26.08.2013
25.08.2013
25.08.2013
25.08.2013
25.08.2013
25.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Защо нашите фенове изпадат в толкова противоречащи си взаимно крайности! Колко много писаници имаше, че новопривлечените ни футболисти не стават! Били посредствени. И се чуваха гласове дори за отстраняване от отбора на някои футболисти! Кой ги е гледал, защо сме ги взели, нямаше ли по-добри от тях! И не само те, а и някои от "старите", като се визираха всички атакуващи футболисти на отбора, без изключение, дори и Неделев. И същевременно се усеща една нагласа във феновете, че ние разполагаме с по-класни играчи от другите, и имаме състав за преборване дори за шампионската титла. Как се връзват двете съждения по между си? Ако в един мач, примерно с ЦСКА, или Лудогорец, ни надиграят, и победят, представете си, какво ще бъде разочарованието на нашите фенове! Ако се опитваме да се предпазваме от тези крайности, мисля, че ще бъдем в по-голяма помощ на отбора!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 24.08.2013 г.
+10
 
 
Значи мъри показва в Ботев много повече отколкото съм очаквал от него а аз всъщност почти нищо не очаквах от него. Има обаче едно нещо което не ми харесва и то е че с който и да играем преди мача мъри изкарва противника ни гигант от европейска величина! Да противника трябва да се уважава и когато те победи и когато го победиш ама как вдъхва вяра на играчите с тези хиперболи дето ги сипе незнам. Славия е един свръх посредствен отбор (каквито са всички бг.отбори) и това трябва да се казва и втълпява на играчите. Ако освен всичко друго което е казал е пропуснал да каже,че победа под 2:0 е резил значи има пропуск! Ако пък стане такар,че паднем проблема ще е в Ботев а не в тези сакати играчи които играят в Славия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: