ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Летящ старт за ЦСКА или историческа победа на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 20.07.2013Коментари (48)8284
© Plovdiv24.bg
Отборът на ЦСКА приема днес от 20,00 часа на стадион "Българска армия" Локомотив (Пловдив) в мач от първия кръг на "А" група. За "червените" това ще бъде първа официална среща при новото ръководство на клуба.

Статистиката от преките двубои показва, че Локомотив (Пловдив) е меко казано удобен съперник на ЦСКА, когато става дума за мач на "Бълграска армия". На ниво "А" група "смърфовете" нямат нито една победа като гост срещу "червените" - от цели 54 мача.

Новият наставник на "армейците" Стойчо Младенов, който започва днес официално четвъртия си период начело на тима, заяви дни преди старта на шампионата, че ЦСКА няма да преследва титлата този сезон. Със сигурност обаче феновете ще искат любимците им да започнат с победа новия сезон в "А" група. ЦСКА се подсили с куп нови попълнения в последните дни. В четвъртък официално договори с "армейците" подписаха деветима играчи: Валентин Илиев, Апостол Попов, Християн Кировски, Николай Дюлгеров, Емил Гъргоров, Стоян Колев, Неманя Милисавлевич, Джаксън Менди и Рангел Абушев. В петък част от първия тим пък станаха юношите Григор Долапчиев и Петър Витанов.

Опитният централен бранител Валентин Илиев обаче почти сигурно ще пропусне мача, тъй като довчера Волин (Луцк) не бе изпратил жълтата му карта. Украинският тим нарочно не праща сертификата, тъй като защитникът го съди за огромна сума.

При очертаващото се отсъствие на Вальо Илиев в центъра на отбраната пред вратаря Стоян Колев вероятно ще действат Апостол Попов и Венци Василев. Крайни защитници пък се очаква да бъдат Джаксън Менди и Неманя Милисавлевич. Николай Дюлгеров и Ивайло Чочев вероятно ще започнат като титуляри в средата на терена, а пред тях ще действа Марсиньо. Фланговете пък ще бъдат поверени на Антон Карачанаков и Рангел Абушев, а на върха на атаката ще бъде поставен Емил Гъргоров.

На вратата на Локомотив пък ще застане опитният Йордан Господинов. Четиримата бранители пред него се очаква да бъдат Александър Тунчев, Мартин Кавдански, Йордан Тодоров и Диего Фераресо. Наставникът Александър Станков вероятно ще гласува доверие в средата на терена на Аласан Н'Дайе и Валери Георгиев, а в офанзивен план ще действат Здравко Лазаров, Тодор Тимонов, Станислав Маламов и Мартин Камбуров, който ще води атаката на пловдивчани.

Вероятни състави:

ЦСКА: Колев, Милисавлевич, Попов, Василев, Менди, Чочев, Дюлгеров, Абушев, Марсиньо, Карачанаков, Гъргоров

ЛОКО (ПД): Господинов, Тодоров, Тунчев, Кавдански, Фераресо, Н'Дайе, В. Георгиев, Маламов, Тимонов, Лазаров, Камбуров

СТАДИОН: "Българска армия", София

СЪДИЯ: Никола Попов
Още по темата: общо новини по темата: 17
24.07.2013
20.07.2013
20.07.2013
20.07.2013
20.07.2013
19.07.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хахахх нали коко лягал .......на кой легна сега ..........
на 20.07.2013 г.
0
 
 
Чорбата напълно надиграват циганите но нямат късмет - 2 греди , неотсъдена дузпа... Поне стана ясна тактиката на докото и през този сезон ! Рушене и антифутбол до дупка !
-2
 
 
отбора който търси победата е ЦСКА само ЦСКА!!!
0
 
 
Няма как да го вземем този мач. Ще станем свидетели на Коко продажника в действие.
+5
 
 
Пичове успех да смачкаме вече тъпите шопи.Само Ботев
+2
 
 
КАКВО Е ТОВА МЪЛГЂНИЕ ВСЕ ЕДНО ЛОКОТО НЯМА МАч.ВСИчКО МОщНО ДА ИЗРИГВА!!!
zashto plashtame zdravni osigurovki kato ne ni obrashtat nikakvo vnimanie vav bolnicite i predi malko se naloji da otida na chastna klinika da platq 150 leva i da me obslujat kachestveno kakto e redno i vav darjavnite bolnici dnes rabrah zashto ponqkoga h
на 20.07.2013 г.
+2
 
 
Абушев ако ви вкара .. освирквайте го! Това заслужава той и само БОТЕВ! :)
-4
 
 
Тръгват като аслани,ще се върнат...5 пъти насрани...После джако и сие ще обясняват как още трябвало отбора да се сработи,как имало хубави неща,как малко не достиганало и все такива в стила-Монтана-Локо 2-0..
+3
 
 
СИГУРЕН СЪМ,НЯМА ДА ПАДНЕМ,ЖЕЛАЯ МНОГО УСПЕХИ НА НАшИЯ ОТБОР ТАЗИ ГОДИНА.САМО ДА СЕ РАЗДАВАТ ЗА ИДЕЯТА ЛОКОМОТИВ,ДРУГОТО НИЕ щЕ ГО НАПРАВИМ.САМО ЛОКО.П.С.УСПЕХ УТРЕ ЗА БОТЕВ.ВСЕ ПАС СЪМ ОТ Пловдив И НЯМА КАК ДА ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА СОФИЯ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: