ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (23) | Вчера (21)
Играй и спечели LEGO модел Ferrari от Shell
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:02 / 05.07.2013Коментари (0)5247
©
Shell и Ferrari отново предизвикват колекционерската страст на запалените шофьори, този път заедно с изобретателите на забавления LEGO. Новата лимитирана серия колички, предлагани само от Shell, включва шест от най-емблематичните модели Ferrari, които могат да бъдат закупени на атрактивна цена при зареждане на минимум 15 л от висококачествените горива Shell. Моделите са снабдени с мощен и иновативен механизъм за задвижване, чрез издърпване назад. Той е специално разработен за колекцията и е първият задвижващ механизъм, вграден от LEGO в модели с подобен мащаб. Макар че теглото на всяка количка е ок. 30 грама, с едно дърпане, тя може да измине минимум 2 метра.
Играта "Играй и спечели LEGO модел Ferrari от Shell" дава възможност на най-запалените почитатели на Ferrari и F1 да докажат своите познания относно състезателните коли на Ferrari, висококачествените горива Shell и LEGO конструкциите . Тя ще се проведе в рамките на 5 дни от 05 до 09 юли 2013 г. включително с любезното съдействие и подкрепа на водещия информационен сайт "под тепетата" Plovdiv24.bg. Участниците ще трябва също да отговорят на въпроси относно болида Ferrari 150° Italia 2011 г., направен от над 200 000 блокчета LEGO. Като феновете на F1 от Пловдив ще имат възможност да се запознаят с необичайния автомобил на площад "Централен" до Пощата на 06 и 07 юли. Моделът пресъздава в реален мащаб всички детайли на легендарния болид, с който на пистата през 2011 г. излизат Фелипе Маса и Фернандо Алонсо.

Какво да направя:
Отговорeте правилно на въпроса, който ще бъде задаван всеки ден в интернет страницата //www.plovdiv24.bg/. Изпратете своя отговор на e-mail адрес shell@publicis-consultants.bg. Ако не знаете правилния отговор, можете да го потърсите на сайта на Shell: http://www.shell.bg/. Изпращайки своя отговор, участвате в томбола за наградите на Shell. Играта "Играй и спечели LEGO модел Ferrari от Shell" Ви дава възможност да докажете своите познания за LEGO моделите Ferrari от легендарната колекция на Shell, болида Ferrari 150° Italia направен от над 200 000 блокчета LEGO и висококачествените горива Shell. Докато отговаряте на всекидневните въпроси имате възможност да спечелите и вълнуващи награди.

Период на играта:
От 05 юли до 00:00 часа на 09 юли, 2013 г.

Условия за участие:
Всеки фен на Shell, Ferrari и LEGO, може да участва в играта "Играй и спечели LEGO модел Ferrari от Shell". Минимален брой отговори за участие: поне един верен отговор (за периода на играта). Максимален брой отговори за участие: пет верни отговора за всеки един от дните на играта. Участниците с максимален брой верни отговора имат по-голям шанс за награда. Всеки участник има право да спечели само една награда.

Награди:
По един модел LEGO Ferrari от колекцията на Shell ще спечелят 5 участници, включили се с поне един верен отговор за периода на играта. Всички победители ще бъдат изтеглени в томбола и обявени на 10 юли в страницата //www.plovdiv24.bg/. Наградите могат да бъдат получени от печелившите лица срещу представяне на лична карта, в периода 11-19 юли (в работни дни) на адрес ЖК Тракия, до блок 33А /на гърба на ТЦ Аркадия, срещу Метро/, спортен център "Арена".

Регистрация:
Изпрати имейл с отговор на поне един от четирите въпроса с вярно предоставени данни (две имена, имейл адрес, телефон) на shell@publicis-consultants.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
С късен обрат: ЦСКА 1948 взе победата срещу Ботев
Локо потвърди раздялата с Томаш, Бащата и Мирчев ще водят тима срещу ЦСКА-София
Ботев с много променен състав срещу ЦСКА 1948
Александър Томаш приключи окончателно с Локо след разправия с Крушарски?
Четирима от Локо отличени сред най-добрите в елитните юношески групи
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: