ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив взима стадиона под наем за 10 години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:07 / 19.03.2013Коментари (65)8371
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив ще вземе стадион "Локомотив" под наем за 10 години. Договорът с община Пловдив вече е готов и ще бъде подписан до края на седмицата. Съгласно контракта, ПФК Локомотив 1926 АД се задължава да направи определени инвестиции по инфраскруктурата на съоръжението.

В момента се изготвя и проектът за събаряне на северната трибуна на стадиона (там, където в момента стои агитката на черно-белите). Паралелно с това се прави и проект за сигурност и безопасност на строителния обект.

Документацията се очаква да бъде изцяло готова до една седмица, след което може да се пристъпи към събаряне на трибуната.

Както е известно, идеята е на това място да се вдигне новата Трибуна Бесика, която ще е успоредна на аутлинията на терена.

Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наемателите тииихоооо..ссстт.Да не се чува глас.
+3
 
 
Стадион "Аптека Марешки" ... Не знам, след като нямате собственик, а човек, който издържа отбора до края на сезона, кой ще се подпише отдолу - Зума?
-3
 
 
Много жълти в темите за Локомотив, много нещо. И пак са нещо недоволни. До колкото чувам напоследък били много добри, мачкали наред, отнесли даже и Левски, но въпреки това всички погледи отново са насочени към отбора на Пловдив. На никой не му пука, какви чудеса творят жълтите футболисти и фенове, всички се интересуват тръгва ли си Марешки или не, ще има ли трибуна или не и т. н. т. Като ги знам какви са грандомани, и как умират да ги хвалят и да им се възхищават, не мога и да си представя как са им свити дребните душички че никой не ги брои за живи. И единственият начин някой да им обърне внимание е да се навират в темите за Локомотив. Спокойно, ще дойде мача ви с Локомотив, ще попаднете в светлините на прожекторите и ще получите вашите 30 секунди слава. Нали затова живеете.
+3
 
 
Дано покажете уважение към него, за да построи Трибуна "Марешки"!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
то и сега са под наем само дето не го плащат
+6
 
 
Вижте какво се е случило през 2010 година според публикация на Пловдив24 - "Документ от София се чака преди стадион "Локомотив" да бъде отдаден под наем на клуба, научи Plovdiv24.bg. Чака се документ, удостоверяващ, че Локо Пловдив няма задължения. "На практика решението да вземем стадиона под наем за 10 години е взето, само трябва да се подпишат документите. Юристите се занимават с този казус, но съвсем скоро ще подпишем всичко", заяви административният директор на Локо Атанас Узунов."Read more: https://www.plovdiv24.bg/sport/209658.html#ixzz2O0VwlZhm. Сега с нетърпение очакваме да видим какво ще се чака за да се подпише подготвеният от преди 3 години договор за наем.
+9
 
 
.....сега като им го дадат , щели да сложат своята емблема на входа - циганче яхнало динозавър.....те са праисторическия отбор .....19...6-та година по динозавърско време ....!
+3
 
 
Това не би трябвало да е новина. Стадиона е общински и след като никой не го иска на концесия е нормално да има наем. Няма безплатен обяд. Много късно се сетиха от общината. Ако никой не иска да плаща наем, общината може и Мол да го направи ако иска. А така и Локото ще могат да направят някои подобрения. Иначе как да буташ нещо което е общинско, а дори и наем не плащаш за него.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: