ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с призив към феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:06 / 28.02.2013Коментари (10)4496
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив излезе с призив към своите привърженици да се въздържат от расистки прояви по време на мачовете от "А" група". Както е известно от Българския футболен съюз предупредиха клубовете за подобни прояви, като се предвиждат сериозни глоби и прекратяване на мачове.

Ето призива на ръководството на "канарчетата" към бултрасите:

Уважаеми ботевисти,

В навечерието на първия пролетен кръг от футболното първенство ви запознаваме с изискванията, за които Българския футболен съюз ще следи по време на официалните мачове и строгите мерки, които ще последват при тяхното нарушаване.

Ръководството на БФС предупреди представителите на футболните клубове да съдействат на служебните лица по време на мачовете за недопускане прояви на расизъм, дискриминация, политическа пропаганда, както и за новите изисквания относно използването на пиротехника по стадионите.

От БФС уточниха, че Дисциплинарният правилник на футболната централа предвижда глоба до 37 500 лева при проява на расизъм и дискриминация, както и прекратяване на футболната среща при повторна такава.

Няма да се допуска издигането на политически лозунги и транспаратни, нито скандирания с политически характер, които също подлежат на санкция.

БФС предвижда глоби още за внасянето и използването на пиротехника по стадионите.

Ръководството на "Ботев" Пловдив призовава привържениците на отбора да се въздържат от расистки и политически прояви, които могат да доведат до жестоки санкции за клуба. "Жълто-черната" публика вече спечели уважението на цяла България с безрезервната си и всеотдайна подкрепа, а със своята вяра и смелост ботевистите винаги са служили за пример.

Сигурни сме, че бултрасите ще демонстрират своето високо ниво, ще продължат да подкрепят любимия отбор с всички позволени средства и отново ще бъдат 12-ия играч на тима през новата футболна пролет.

Още по темата: общо новини по темата: 18
01.03.2013
01.03.2013
01.03.2013
01.03.2013
01.03.2013
28.02.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Не мога да ги разбера тези некадърници политиците след като си се родил черен значи си черен да ама не бил афро американец или англичанин или не знам си там кой.Ние като сме се родили бели като ни кажат бели за расизъм ли да го смятаме.Родил се е черен значи е негър,родил се циганин значи си е циганин какво е това ром не чувстват ли,че обиждат съседите румънци да не би циганите да са дошли от Румъния.
+11
 
 
И не наричаите някои съграждани "цигани" защото също е дискриминация. Просто роми!
+12
 
 
Мисля, че ние няма да имаме проблеми с расизма, и т.н., с изключение на пиротехниката. Но Трибуна Изток са на високо ниво, дори при тях считам, че негативизма е по-малко, от колкото при "семкаджиите". Така че те ще се съобразят с новите изисквания. Припомнете си поведението на някои фенове в контролата с албанците, и след това нивото ни в официалните мачове! Кой се е надявал на такова израстване на нашата публика?
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Успокоих се. Ще можем да псуваме БФС и перуката колкото си искаме :)
на 28.02.2013 г.
+10
 
 
Винаги съм бил против димки и бомбички .Сега трябва да се преосмисли хореографията. Борусия дали има кофти хореография без димки и бомби?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: