ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (28) | Вчера (23)
Само в Plovdiv24.bg: Приемаме Европейското по спортна гимнастика!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:59 / 24.01.2013Коментари (17)11362
© Plovdiv24.bg
Йордан Йовчев, Жорж Гелзек(Президент на Европейския гимнастически съюз), Краси Дунев и Георги Титюков. На 1 декември, 2012 Гелзек бе на посещение в община Пловдив, а на следващия ден разгледа строящата се спортна зала.
Пловдив ще бъде домакин на Европейското първенство по спортна гимнастика за мъже и жени, както и за младежи и девойки (отборно и индивидуално) през 2014 година, научи Plovdiv24.bg. Шампионатът ще се проведе в новата многофункционална зала "Колодрума" през месец май. Форумът се провежда на всеки две години.

Това стана ясно след проведения конгрес на ЮЕГ, на който кандидатурата на Пловдив е спечелила единодушно. Освен всичко останало, състезанието е и квалификация за летните младежки олимпийски игри.

Първоначално се появиха съобщения, че надпреварата ще е в София, но това се оказаха непроверени и невярно тиражирани информации.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА,МОЛЯ!!!БЪЛГАРИ СМЕ...!?
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 25.01.2013 г.
+1
 
 
и да си пожелаем много концерти на звезди, и да се забрани Планета пайнер да изнасят там такива
+3
 
 
Новината е повече от положителна! Защото се подразбира, че още тази есен залата ще е напълно готова! Предвкусвам волейболните мачове на "Марица"! Присъединявам се към Жако, че би било прекрасно да се възродят пловдивският хандбал и баскетбол! Както и да гледаме боксови мачове там, борба, художествена гимнастика и др.
+5
 
 
Пловдивският бизнес, ние, феновете, трябва да се обединим, още преди да е готова залата , да направим силни баскетболни, волейболни и хандбални отбори в Пловдив! Тази нова зала ще ни даде възможност за нови предизвикателства!
+2
 
 
Марица-волейбол-жени и Виктория -волей-мъже - що-годе добре! Но за новата зала трябва да имаме два конкуриращи се баскетболни мъжки отбори с класни състезатели, повечето негри от Америка! Ето това трябва да е целта на всички фенове, независимо от кои отбори сме! Другият вариант е Лукойл-Правец да се премести в Пловдив!
+6
 
 
Малко повече оптимизъм момчета... Залата до края на годината ще е в пълния си блясък!!! Ще имаме Волейболни мачове... баскетболни мачове... състезания по гимнастика ,борбра,карате... и квото още се сетите... ;)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Рибата в морето, ние сложихме тигана.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Кметът на "Тракия" откри международен турнир по джудо с над 730 участници
Крумовград с нов отговор: Някой щеше още да храни отбора с кренвирши и лютеница, ако не бяхме инвестирали в Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: