ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наистина ли е стар Камбуров за Локо?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:55 / 13.12.2012Коментари (13)5187
© Plovdiv24.bg
Окончателно пропадна възможността Мартин Камбуров да се завърне в Локомотив за пролетния полусезон. Нападателят заяви специално за Plovdiv24.bg, че вече е играч на ЦСКА и е само формалност подписването на договора му.

Острието призна, че в Локо го смятат за стар. На това обяснение на ръководството на "черно-белите" може да се върже някой ученик, който се интересува бегло от футбол, но не и истинските фенове на "смърфовете". Значи за Локо Камбуров е стар, но за кандидата за титлата ЦСКА не е? Значи Камбуров е стар, но Мечечиев с който от Локо признаха, че водят преговори не е?

В Локомотив не осъзнаха, че с привличането на Камбуров, новото ръководство не си купува опитен нападател с висока заплата, а показва, че най-после е започнало да разбира от футбол поне малко. С един ход ръководителите на клуба можеха да изгладят отношенията си с феновете, щяха да си вземат лидер в отбора, който е способен да решава мачове, да тегли отбора психологически, да контролира съблекалнята, щяха да си вдигнат и приходите от билети. Ето това не осъзнаха от ръководството на Локо или поне не пожелаха, защото втория вариант изглежда малко по-реалистичен.

Причините, които разминаха Камбуров и Локомотив, може да са няколко:

1. Финансови: Камбуров е нападател от класа, лидер и със сигурност е имал своите условия, различни от тези на младите футболисти, за които акостирането в Локомотив е трамплин и са съгласни на почти всякакви условия. Високата заплата обаче изглеждаше като преодолим проблем, особено след предложението на собственика на Рефан да я поеме за своя сметка или поне по-голямата част от нея. Самият футболист също заяви, че е готов на отстъпки.

2. Възрастта: Това е официалната версия, колкото и невероятно да звучи. Футболисти като Здравко Лазаров доказаха, че има можещи и не, а не млади и стари, Камбуров е от можещите и го е доказал, затова възрастта е по-скоро оправдание, отколкото причина, още повече с оглед споменатото привличане на друг опитен кадър в лицето на Мечечиев.

3. Камбуров: Идваме до може би най-вероятната причина. Камбуров май е заплаха за някой в Локомотив и този някой не го желае в отбора. Камбуров е перде, не дължи на никой нищо, няма нищо за доказване и не би си замълчал да излезе и да каже нещата такива каквито са. Камбуров е способен да обедини всички футболисти около себе си и да се опълчи на евентуални грешни ходове на ръководството. Такива лидери са полезни за отборите си, но много от ръководителите се страхуват от тях. Камбуров е легенда за Локомотив и ако е в отбора, неговата дума би тежала наравно с тази на Бонев и Узунов.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Марешки,какво значи стар за футбол?Като ти и с младите подписваш договори за по една година бе.Тоя Бонев докато не изчезне от скамейките ,вечно зор ще берем.Не съм очаквал да е такава пиявица.
на 14.12.2012 г.
+1
 
 
Няма да се пуашите локуту - Камбура краката му ще са в ЦСКА , но сАрцету му - в локуту ! :-)
+5
 
 
3. Камбуров: Идваме до може би най-вероятната причина. Камбуров май е заплаха за някой в Локомотив и този някой не го желае в отбора. Камбуров е перде, не дължи на никой нищо, няма нищо за доказване и не би си замълчал да излезе и да каже нещата такива каквито са. Камбуров е способен да обедини всички футболисти около себе си и да се опълчи на евентуални грешни ходове на ръководството. Такива лидери са полезни за отборите си, но много от ръководителите се страхуват от тях. Камбуров е легенда за Локомотив и ако е в отбора, неговата дума би тежала наравно с тази на Бонев и Узунов. ЕТО ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА СИТАЦИЯТА НА ЛАУТА! ШАЙКА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ "РЪКОВОДИТЕЛИ", КОИТО 10 ГОДИНИ НЕ СПРЯХА ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО УДАВНИЦИ ЗА СЛАМКА ЗА ТОЯ ОТБОР САМО ПРЕЧАТ, А НЕ ПОМАГАТ, РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-НАКРАЯ ! ! ! Узунов или Зума - ръководителите в отбора - съветниците, които Марешки единствено слуша, както той сам казва, ли не знаят кой е Камбуров, колко е възрастен и колко е важен в този момент за отбора? Толкова ли не можаха поне един път да си свършат работата и да си заслужат заплатките, за които се стискат вече при трети-четвърти президент?! БОКЛУЦИ!
+3
 
 
Нещата са прости- кой на Лаута е играл като централен нападател в последните години? Камбуров вече е извън играта-за съжаление. Кои бяха привлечени на Лаута ,На кой бе даден шанс и кой го оправдаха. На кой Генов може да има доверие. Сложен въпрос ..но решение има.
+5
 
 
Не е проблемът в Марешки, а в щатната легенда Зума, който го посъветва да не взима Камбура. Марешки му се довери и отново сгреши. Докато Зума и Узунов са на Лаута нищо добро не ни чака... А от щатната легенда Зума вече ми се драйфа...
0
 
 
Какво има да разбираш бе приятел в ЦСКА Му дават 10 бона заплата а в Локо (отбора на сурцето му ) 5 и тои отива в ЦСКА кое не разбра? Всичко е вупрос на интерес !
+5
 
 
ужас ...не мога да повярвам ...!!!! не знам кои не го е искал , но с този ход се разбира че организационно сме ЖИВ та*ак ...ГАЛКА маи беше 100% по адекватна
+8
 
 
Такива лидери са полезни за отборите си, но много от ръководителите се страхуват от тях. Камбуров е легенда за Локомотив и ако е в отбора, неговата дума би тежала наравно с тази на Бонев и Узунов. Марто, Завинаги един от нас!!! Ма/га/решки- Вън от Лаута!!!
+5
 
 
Добър...по-добър...най-добрия коментар по кауза Камбуров,повече няма какво да се добави....яд ме е,че този марешки само не го разбра!
+7
 
 
за толкова пари и то без трансфер...нека издои ЦЕЦКА...а на Лаута не го допусна щатната Легенда !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: