ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извозиха Локомотив за премиите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 22.11.2012Коментари (36)4695
© Plovdiv24.bg
В Локомотив Пловдив останаха излъгани за премиите си, които трябваше да получат за победата с 1:0 срещу Черно море. Бонусите за успеха над варненци се очакваше да бъде разпределен по нова схема, която отборът успя да издейства миналата седмица. Тогава се срещнаха капитанът Христо Златински и спортно-техническият щаб със собственика Веселин Марешки на Лаута. Играчите получиха обещание, че след мача с Черно море ще вземат пари по нея.

Вчера обаче, когато играчите минаха за бонусите, останаха сюрпризирани. Вместо всички титуляри да получат целия размер на премията, отново само 8-те футболисти престояли по 90 минути на терена грабнаха сумата. За заменените футболисти отново останах по 65%, както си е по старата схема. Играчите се изненадаха и от високата удръжка от премията, която беше двойна - 1 800 лв.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 17
21.11.2012
20.11.2012
19.11.2012
17.11.2012
17.11.2012
17.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Защо да не ви отговорим. Аз нямам проблеми да говоря за слабостите в Ботев, няма отбор без своите проблеми. Но не разбирам защо така остро и с обиди се отговаря на мнение, което е доброжелателно и искрено.
-3
 
 
Правилно колега ,но те няма да ти отговорят.
0
 
 
Интересно защо се коментират само някакви измислени проблеми в "Локомоив",а не се коментира боксуването на милионната селекция на "Ботев".Май вчера пишеше че почват чистка,но не се коментира,кой е виновен за провала на селекцията им.Кой натовари собственика им с излишни разходи.....
+1
 
 
Абе не знам какво ви е*е за нашите "проблеми"? И няма нищо добронамерено от такива изказвания на "жълти",в наши теми! Иначе,ако си добронамерен,което ме съмнява,нямам нищо против мнението ти.Обаче въпреки всичко,ако помислиш адекватно,всичко това смърди и ти го знаеш ,въпреки коментара си!Само ЛОКО!!!
+3
 
 
Да, колега жоржи66 , аз съм от "20 жълти гостенки". Обаче ми стана много неприятно от постъпката на Марешки спрямо вашите любимци. Предполагам всеки един от нас е попадал на некоректен работодател и знаем какво е чувството, когато те прецакат с неизпълними обещания и най-вече плащания.
0
 
 
В тема за Локомотив са се навлекли 20 жълти гостенки и то за тема от която яко смърди !На всеки му е ясно ,че това писание е дело на жълтурски журналист и мен ми е през оная работа какво всъщност пише в тази статия!Само Локо и не слушайте жълтата пропаганда какво пише!
0
 
 
Атаките срещу Марешки са от тумба мажоретки на Лаута ! Плакатите за Кокала и Тото Динев къде ги прибрахте, празни глави?! Славовци и Грозлековци, любимият ви Кокал ще върне ли тези 5 продадени точки на Етър и Враца и КОГА !??????? Откакто е на Лаута оправя само бакии тоя президент! 4 месеца никой не беше взимал заплата освен френските мангали и продажници ! Златински ви го каза в прав текст, но имате уши само за чалга светли бъднини ! Сега премиите му редите, стотинкаджии! Лапаницата спря и пикаете кръв! Истината си личи веднага ... български момчета защитават черно-бялата фанелка и се гордеем с тях! Всички фатмаци се скрийте по дупките! А жълтите селяци от Сопотъ снаьдайте пак на някоя оранжерия с домати найлоните, за да стане знамето! Догодина го пазете със СОТ, мисири миризливи!
0
 
 
Ха-ха-хааааа цирк ,,лайнута,, пак сеийр за пловдивчани .
-1
 
 
Цирк "Лаута" с главен художествен ръководител г-н Веселин МаГарешки, в цялата си прелест! Всеки ден забава. Продължавайте в същия дух.
-3
 
 
Тоз чичо Веско как ги клати мургавите много ме радва
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: