ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (22)
Пичоне прибра кадър на Ботев Пд, нежелан на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 14.09.2012Коментари (19)7489
© Plovdiv24.bg
Георги Какалов е новото попълнение на Шумен 2010. Футболистът дойде на проби във втородивизионния тим като свободен агент тази седмица и от ръководството на клуба се надяват да успеят да го картотекират за мача с Калиакра в неделя. Припомняме, че наставник на Шумен е любимеца на "жълто-черните" фенове Енрико Пичоне.

За последно Какалов игра в Етър. Любопитен факт е, че Шумен 2010 ще бъде 12-ият клуб в кариерата на ексцентричния футболист. В България той е обличал екипите на Литекс, Ботев (Пд), Белите орли, Спартак (Пл), Видима, Черно море и Пирин (Блгр).

В чужбина Какалов се е подвизавал в Динамо (Минск), Астра (Рум) и Олимпиакос (Кип).







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Дано най-накрая и той си намери мястото където да се чуства добре.
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 14.09.2012 г.
+10
 
 
А не може ли просто да му пожелаем успех на момчето и ако има късмет и воля да се реализира! Ама нали ако не го обидим на гей, мангал и пр. няма да ни бъде! нали така господа перфектни!!!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+31
 
 
Ако жребият за Купата на България си направи шегата да изправи един срещу друг "Шумен" и "лос галактикос"(извънземните на Наско Узунов),ще се получи много интересен двубой.Да припомним,че в отбора на "Шумен" играе още един футболист,споменаването на чието име предизвиква неконтролируема депресия сред "истинските майни"-Емануеле Морини.Да припомним последния двубой между двата отбора-той се играе 3 кръга преди края на сезон 1998/99 г.Изпадналият вече за пореден път в "Б" група отбор на "Локомотив" посреща борещият се за оставане отбор на "Шумен".За мястото си в групата "Шумен" се бори с "Ботев"-Пловдив.В типичния си к.....ски стил футболистите на "Локомотив" услужливо полягат на "Шумен",за да направят мръсно на "Ботев" и губят мача с 1:3.Но не това е най-интересното в тази среща.Мижавата черно-бяла агитка,"неподвластните никога и никому",ултра-хард-съпортарите в черно и бяло ЦЯЛ МАЧ ПОДКРЕПЯТ НЕ СВОЯ ОТБОР,А ТОЗИ НА ПРОТИВНИКА!ПРИ ВСЕКИ ОТБЕЛЯЗАН ГОЛ В СОБСТВЕНАТА ИМ ВРАТА ТЕ ИЗБУХВАТ В ЕКСТАЗ!Поставен е един рекорд,който никога и никъде по света няма да бъде подобрен.Ето защо посрещането на тази агитка в цяла България с възгласите "ц....и" и "к...и" е най-малкото,което тя заслужава.ТЯ ЗАСЛУЖАВА ПРЕЗРЕНИЕ!!!
+11
 
 
Жоро моро т'ва е. Този е свършил с футбола отдавна!
+13
 
 
Жоро беше много перспективен, ама тръгна по акъла на жена си и тъщата си. Иначе щеше да си остане в Ботев още във В група и сега щеше да е съвсем друго. Нямаше да го оплюват и от двата лагера. А на някои заядливи буферчета ще им напомня, че именно Жоро вкарваше за Ботев в дербитата по времето на селския.
+15
 
 
За има няма 10 години - 12 отбора - то това говори достатъчно за качествата на футболиста. Май в Ботев му е най-дългата кариера.
+11
 
 
Изрусен и къдрав като урода от картинката на "истинските" майни. :))
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Време е за шоу! Пълни трибуни, битка на терена и надежда за нов "жълто-черен" финал
Хегемон и при подрастващите! Няма кой да бие в България отбора на Марица!
ФК Асеновец: Наши отбори вкараха общо 40 гола през изминалата седмица
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Кузманов поведе с 4:1 срещу неудобен за него бразилец, но отново допусна обрат
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: