ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефан Станчев и Артур Енрике с травми след мача с Черноморец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:14 / 27.08.2012Коментари (15)3260
© Plovdiv24.bg
Стефан Станчев и Артур Енрике са с контузии след вчерашния мач срещу Черноморец, който "канарите" спечелиха с 2:0. Контузията на Станчев е по-сериозна от тази на бразилеца и той най-вероятно ще пропусне домакинството на Монтана. Травмата на "кариоката" е в адукторите и до четвъртък се очаква той да поднови тренировки.

В същото време тази сутрин футболистите на Ферарио Спасов, които не взеха участие в мача с "акулите" или влезнаха като резерви, направиха тренировка на стадион "Христо Ботев", като в заниманиeто се включи и Костадин Видолов. Титулярите от мача със "сините" пък бяха на възстановяване в Марково. Утре от 18:00ч. "жълто-черните" започват подготовката си за мача срещу Монтана.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 22
01.10.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 28.08.2012 г.
+1
 
 
Феро е умен треньор и мисля че ще върти футболистите на терена. Той много добре знае, че се преуморяват от повече мачове, че ще има конузии, че в един момент се изчерпват от към желание за игра и най-важното - да не се вземат за големи звезди и да си мислят че са незаменими титуляри. Аз не знам дали точно срещу Монтана ще прибегне до други играчи или просто ще продължи да обиграва състава, но нека не забравяме, че той изцяло е приел на плещите си представянето на отбора и решението за каквото и да е било ще е негово.
+3
 
 
Добри са ни всички футболисти, не само досегашните титуляри. Например Рахов наистина можеше в тези мачове да е по-полезен примерно от Иршак, който според мен малко се губи. Това е така, защото Рахов е в свои води, позната му е обстановката. Но целта на Феро е по-голям потенциал на отбора в следващите мачове. Очакваме халфове и нападатели да се сработят, да заиграят на скорост, с едно докосване. Но за сега са сковани. А срещу Дукла ние владеехме топката примерно 70%, Така беше и с другите отбори. Имахме невероятна средна линия и атака. Но наистина игра с едно докосване е много рисково, и Феро може би ще поеме този риск сега срещу Монтана. Много ми се иска да видя такава игра от нашия отбор. От страна на феновете, ще имаме търпение, знаеме, че неминуемо ще има много грешки.
+7
 
 
Данчо се включи много добре срещу Черноморец . Но както прецени Феро. По-добре Артур да се оправи напълно ще ние нужен в другите мачове. Осещам че Данчо и Шведа ще са защитниците отляво и дясно.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+13
 
 
Станчев игра много слабо срещу Левски,а и вчера с черноморец не започна добре.Отлично го смени Й.Христов и мисля,че трябва да се гласува доверие на това момче да е титуляр като десен бек.
+14
 
 
Шведа ми влезе под кожата в мачовете в Б група,много сърцат футболист,сигурен съм,че ще получи шанс през полусезона в някой мач,но мисля,че кариоката е с класа над него.
+5
 
 
Много мислите приятели!Кой знае как ще наредите състава ако ви дадт тази възможност. Има си треньор за тази работа.Мислете на ум ,най-добре.
+2
 
 
Глупости стига с тоя Швед от ляво. Ако е контузен Енрике шанс трябва да получи Гарет Бейл (Марин), още повече играем срещу Монтана...
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: