ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вуцов фаворит за треньор на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:51 / 02.05.2012Коментари (27)3350
© Plovdiv24.bg
Велислав Вуцов отново е фаворит №1 за треньорския пост в Ботев Пд. 44-годишният специалист е актуален вариант за горещия стол при пловдивчани напоследък, когато се търси нов наставник за отбора.

По информация на "7 дни спорт" все още не имало официални преговори между ръководството на Ботев Пд и бившия треньор на Левски и Славия.

Очаква се развитие по този въпрос да има в следващите 2 седмици. Според запознати мажоритарният собственик на Ботев - банкерът Цветан Василев, е в чужбина и едва след неговото завръщане ще се премине към конкретни разговори.

Един от най-важните фактори, които могат да натежат за избора на Вуцов за треньор на Ботев, са феновете. Немалка част от тарторите на различните фракции на агитката искат именно него за наставник на тима. Дори някои от тях вече са лобирали за Вуцов пред ръководството на клуба.

Запалянковците оценяват чисто професионалните качества на Вуцов, бойкия му характер, както и съпричастността му към съдбата на Ботев, когато бултрасите водеха войната си за изгонването на Димитър Христолов, за което Вили помагаше с каквото може.

Както вече писахме, Ботев проведе разговор с Димитър Димитров-Херо, но наставникът на Черноморец Бс отклони предложението на пловдивчани. Треньорът на Черноморец Поморие Неделчо Матушев се счита за основния конкурент на Вуцов за поста.

Още по темата: общо новини по темата: 20
07.05.2012
05.05.2012
04.05.2012
04.05.2012
04.05.2012
03.05.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
виждам че всички са за коцето,голям човек, даващ и сърцето си за ботев, но всички знаем че той за сега няма как да продължи да ни води, мисля че е най разумно да се вземе опитен тренер,вуцов, знаем го що за характер има,не се ли сте замисляли дали именно такъв човек трябва на ботев,можеби той ще бъде успеха на ботев,ако той стане тренер нека му дадем шанса да води великия ботев,а коцето той вечно ще е част от ботев и нашите сърца,защото има обичта на хилядите фенове, и винаги ще има място в ботев Пловдив
+5
 
 
Коцето , няма право да ни води без лиценз и не виждам какво лошо има Вили да се пробва.Първо ,откакто сложи фланелка на ,,БОТЕВ,, когато би буферите ,като ст.тр. на Спартак Плевен му станах фен.Винаги е казвал колко голям отбор сме . Буферите също приеха на нож кокалчето , а сега ги докара до финал и на крачка от медал.Почти съм сигурен ,че ако ни поеме ще имаме големи успехи , а ако ли не ,най - лесно ще го принудим да напусне .
-4
 
 
Жива да не бях!!! Имаме си Коцето! Един е Коцето,Коцето Видолов,един е Коцето,Коцето Видолов.....
Аз съм потомствен пловдивчанин Аз съм потомствен Ботевист Аз не търпя ограничения Аз не търпя цензура Аз силно любя и мразя Аз не желая да съм част от вас Аз съм свободния Ботев И ще ви кажа едно: Ебете си майката, нещастници, аз нямам нужда от вас
на 02.05.2012 г.
0
 
 
Защо търсим треньор след като си имаме?????Защо не се остави Коцето на спокойствие да работи,да му се вземат необходимите футболисти и да вървим в правилната посока!!!!
на 02.05.2012 г.
0
 
 
Както казаха и други съмишленици - Не ни трябва треньор, ИМАМЕ СИ КОЦЕТО. Аз само искам да допълня днес да му честитим рождения ден и да не обръщаме внимание на разни клюки.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Странно кои ли ще са тия фенове дето да одобряват Вуцов?!?!Аз лично съм твърдо потив него!
-3
 
 
поредната новина,която издава некомпетентноста на това ялово ръководство,а да не говорим за факта,че някакви си"тартори"ли са таратори ли са,които уш били "отговорни фактори" го налагали вилито. абе, вие от ръководството за къв .уй сте там бе да слушате тоя и ония ли или да ръководите. сега ще постъпите така за да угодите на феновете после ,ако има недоволни да кажете Е АМА ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ. хе хе тоя номер обаче е много изтъркан и като не знаете други по-добре да си ходите вече,че само спъвате проекта на г-н василев мишки гадни.
-5
 
 
Сираков и Мъри. Това е правилният избор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: