ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (28) | Вчера (30)
Стартира Купата на БФБаскетбол в Стара Загора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:27 / 08.04.2012Коментари (0)514
©
Днес в 17.00 с мачът Овъргаз Home Line - Академик Благоевград започва турнира за Купата на БФБаскетбол в Стара Загора. По късно в 19.15 домакина Берое ще посрещне Академик от Пловдив. Веднага пък след футболната среща Берое - Монтана, два автобуса ще тръгнат от Градския Стадион към спортната зала в Стара Загора, за да транспортират всички привърженици на зелено белите желаещи, да дерат гърла за баскетболистите.

"За мен лично се очертават много интересни срещи още на полуфиналите да не говорим за финалите - сподели изпълнителният директор на баскетболния Берое Васил Кифев - Отборите са с изравнени възможности и всякакви прогнози са излишни. На теория ние сме фаворити, но мачовете в турнири като тези за Купата имат различен психолочен заряд и могат да завършат изненадващо за всеки. Все пак играем у дома и се надявам фенове на Берое да бъдат 6-ти играч на игрището, за да оставим трофея в Стара Загора.
От друга страна използвам случая да обявя, че баскетболистите на Берое ще участват на мачовете в турнира и с благотворителна цел. Състезателите ни ще излязат да загряват в тениски с ликовете на капитана на националния отбор по футбол Стилиян Петров и журналиста Рачо Колев. Ние изразяваме пълна безрезервна подкрепа в борбата на тях двамата, както и на всички хора страдащи от този род заболявания. Повярвайте ми знам за какво става въпрос и не е нужно да се говори много. Идеята е след турнира проведем търг за продажбата на тениските, като със средствата благотворително да се включим в кампанията "да подкрепим Рачо да оздравее". Аз не очаквам чудеса, но и малкото което успеем да направим, ще бъде от сърце!"
На следващия ден 09.04 понеделник са финалите отново от 17.00 и 19.15 като в залата са потвърдили присъствие заместник министъра на спорта Иван Ценов, областния управител Недялко Недялков, както и кмета на Стара Загора Живко Тодоров, без чийто лично съдействие баскетболистите на Берое едва ли биха спечелили домакинство на турнира.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: