ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец вече е в Пловдив - готви се за мача с Локо в Брестник и Оризари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:29 / 19.03.2012Коментари (16)4514
© Plovdiv24.bg
Лидерът на "А" група Лудогорец отново е на дълъг лагер в Пловдив. Разградчани вече пристигнаха в Града на тепата за мача с местния Локомотив от отложения първи кръг на пролетния дял на първенството, който е в сряда от 14:00 часа на "Лаута".

Футболистите на старши треньора Ивайло Петев ще се подготвят два дни на базата на Европейския колеж край село Оризари. Лудогорци ще направят две тренировки днес и утре на спортната база край река Марица. Администраторът на клуба Георги Караманджуков е резервирал и възстановителната база на комплекс "Беркут", където тази вечер разградчани ще минат задължителното въстановяване преди мач.

Припомняме, че Лудогорец изкара четиридневен лагер в Пловдив и преди мача с Ботев в турнира за Купата на страната.

Източник: topsport.bg

Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2012
22.03.2012
22.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Абе кви са тия Лудогорец?Какво толкова сте прехласнали по тях?Колкото и да ми е тъжно да го пиша....запомнете бе момчета-шампион на България се става когато шопите са слаби,и именно ние затова ги бием и 2004 станахме шампиони!Те досега не са играли със сериозен отбор,а именно нашия е такъв,вече трета година играем със същите футболисти,имаме обигран състав,треньор който е на ти със тая игра и най-важното една луда публика!Те какво имат една сбирщина от футболисти и един треньор-незнаен герой!Миналия сезон ги бихме ама съдията не ни позволи,сега ще им го върнем със 2:0!Видях ги срещу Ботев каква игра направиха-тотален безобразен хаос,и като видят толкова публика хептен се наси..т!Самите играчи на Ботев не си повярваха,че ще направят нещо и затова паднаха,но и Лудогорец не блестяха със някакви уникални неща!Пловдив е сам срещу всички,Пловдив е срещу традициите на големите отбори,Пловдив е убиец на грандове и утре ще им докажем това!Нека бъдем горди Пловдивчани и подкрепим утре отбора!!!
-4
 
 
За Локо най-добре ще е да запази силите си за мача с ЦСКА.Така и така ще загуби от Лудогорец,но ако се изтощи от много-тежкия мач може да загуби и този с ЦСКА.Трябва да сме реалисти.Локо няма сили в два поредни мача да победи и Лудогорец и ЦСКА.Ако яко се изцедим в първия ще загубим и втория.
+8
 
 
Много труден мач ,но ще ми бъде много интеререстно ,този съдия ,как ще свири ,защотото той че е поръчков е поръчков ,но да видим коя поръчка ще изпълнява ,тази на Лудогорец или тази на Левски ,защото ,ако ние не ги бием тези ,просто невиждам кой ще ги бие .....На ЦСКА са домакини ,на Литекс също ,само гости на Левски . Чух и нещо друго че май този мач ,няма да бъде предаван по телевизията . Чака ни итересен мач ,ще вим какво ще стане ..Само Локо и всички в сряда на Лаута !!
+6
 
 
тея не се шегуват работят много професионално не случайно играят най-привлекателния футбол но лично за мен локомотив са 2-ри по сила отбор домакинството дано им помогне но се съмнявам
+7
 
 
Не съм съгласен с еуфорията на някои. Лудогорец са сериозен отбор, но в никакъв случай не са непреодолими. Не съм щастлив и от новината, че Таско Т ще е съдия - за него определено важи понятието "поръчков". Всички помним как ни закла срещу чорбата. Не се опитвам да давам съвети на Велев, но мисля, че трябва да сме много сигурни в защита, защото поведат ли в резултата, ще ни е много трудно да ги бием. Успех на момчетата в сряда, и разбира се който може да дойде на стадиона и да ги подкрепим.
+10
 
 
пак ще играем срещу 14 човека,но нашия коз е невероятната публика и факта че на Лаута трудно губим мач.имаме реален шанс да вземем мача
+8
 
 
И кво?Таско остави ги да играят 11 на 11 след мача ще, пише Локомотив постави на колене Кирчо манекена и компания.
+12
 
 
2-та предстоящи мача са от изключителна важност за отбора и представянето му в първенството ... Пожелавам успех и дано Пловдив вече се върне там където му е мястото !!! Смачкайте този измислен отбор !!! Самоооооо ..... :))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: