Тотев: Реална среща с инвеститори за стадион Пловдив не е имало, търсим такива

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
08:44 / 14.02.2012
7027
"На този етап реална среща с инвеститори за стадион Пловдив не се е провеждала. Всичко друго, което излиза по медиите, е спекулация", заяви в интервю за Plovdiv24.bg градоначалникът Иван Тотев. Според него това е проект, който много трудно може да бъде икономически рентабилен. 

"Не кметът на града, а цялата пловдивска общественост трябва да вземе решение относно съдбата на съоръжението", категоричен беше той. 

Тотев припомни, че това, което Общината направи за първите 100 дни управление, е да стане факт безспорната собственост на съоръжението, а именно стадионът да е на 100% общински. 

"Коментирам само това, което се е случило до момента, аз също искам да имаме един хубав стадион Пловдив, но на този етап реална оферта за това няма", ясен беше кметът. 

Той каза, че при наличие на среща с каквито и да било инвеститори, тя ще бъде широко оповестена и обществеността ще знае какво се е решило по отношение на съоръжението. 

"Общината ще търси инвеститори", обеща още Тотев и не изключи възможността там след време да гостува например група от ранга на "Металика".


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).