ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов след двубоя с Поморие: Доволен съм от някои неща
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:17 / 02.02.2012Коментари (63)10260
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Милен Радуканов сподели след класическата победата на "канарчетата" срещу Черноморец Поморие (3:0), че пред него и екипа му предстои още работа, докато тимът бъде комплектуван за пролетния дял.

"Доволен съм от някои неща. Разбира се, все още сме на ранен етап на подготовката и има да отстраняваме много слабости. Продължаваме по начертания план", заяви насатвникът на "жълто-черните" след проверката с поморийските "акули".

Утре Ботев ще изиграят последната си контрола от мини-лагера в Бургас. "Канарчетата" ще се изправят срещу възпитаниците на Димитър Димитров-Херо, Черноморец, от 14,30 часа на Градския стадион в Поморие. След срещата "жълто-черните" се прибират в Пловдив. 

Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
хахаха къв тоя себахтин,където призовава всички буфери бе.Голям смях
+3
 
 
Промяната е налице.Напред и нагоре наш Ботев.
+7
 
 
Тия жалки отрепки от лайнута не могат да спят спокойно като видят че има нова тема за БОТЕВ Пловдив и веднага са тук!От злоба правят ЖЪЛТО на гащите!Пха-ха-ха-ха-ха-ха!Нека по-добре да погледнат ОЧИ в ОЧИ новото попълнение от Африка Бобо Бола който ще ги наниже на кола!Няма никъде такъв кръвожаден поглед!Тоя ще изяде някой в съблекалнята!Сигурно вече си е купил и барбекю?!Бате им Коко е велик!Изпрати ги и да гласуват с автобус в тяхната родина.Зеки Байрям им е уредил контрола с Васлуй и те за благодарност ще си поиграят с неговия х.....!Узунов ги изпрати с "буца сняг" ама според достоверни източници това не било сняг ами част от запасите от "пудра захар" на ДЮШ който бил станал на буци от студа.Автобуса им забуксувал на тръгване и за да му помогнат да излезе по-лесно от снега,персонала на стадиона хвърлил под гумите последните две кофи гранули.За безаварийно преминаване на границата им напълнили една тенекия от сирене с вазелин.Султан Коко гледайки отдалечаващия се автобус с наслада си дърпал от наргилето, знаейки че отиват в "сигурни ръце"!
-3
 
 
Презовавам сички локумутивци да не пишат в темите на тия боклуци.
+9
 
 
Буферчета отивайте си и коментирайте негрoту.Поредният манго доведен от Тото Динев.Радвайте са на черната предобивка и скоро ще сте негрo отбор от лайнута.
+9
 
 
Като дойде Радуканов промените са на лице.Милен само така продължавай.Голям си.След лагера в Анталия всички по отбора щее готово.Успешна подготовка канари и без контузии !!!
+9
 
 
От такива като Бобгей и Смърк някой ден и тук ще се стигне до трагедията като в на мача в Египет...
+19
 
 
Канари, не обръщайте внимание на глупавите и злобни подмятания на известните като НЕБЪЛГАРИ буферняци. Това е смешния плач на доказано неграмотни , прости и не успели в живота аутсайдери. Те винаги са се опитвали да се сравняват с нас, но неуспешно и това ги кара неистово да ни мразят. Днес е Петльов ден, стар български празник на мъжката рожба, и поздравявам всички българи (съответно канари)с него. Нека в семействата ни се раждат повече българчета . А на НЕБЪЛГАРИТЕ и Еничарите които в мнозинството си са буфери, нека празнуват каквото искат или каквито се чувстват че са.
+17
 
 
Релсите и траверсите вместо да празнуват нахалстват в нашите теми!
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: