ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (9)
Бойко сяда срещу детето чудо в шаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 10.01.2012Коментари (17)4036
© Plovdiv24.bg
Бойко Борисов ще подгрее утрешния си ден с партия шах. Премиерът предизвика на дъската световната вицешампионка за момичета до 10 години Виктория Радева. В 11,00, в Министерски съвет ще се изсипе и целия IV "Б" клас на Вики от пловдивското СОУ "Н. Вапцаров" заедно с класната Йорданова. Малчуганите ще покрепят детето чудо. Всички са страшно развълнувани и за нула време организираха пътуването с автобус до София.

През декември малката шахматистка впечатли министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и той й отправи сериозното предизвикателство да седне срещу Бойко Борисов. Няма и месец по-късно вицепремиерът лично се обади на бащата на Виктория - Славей Радев, за да насрочат мача.

"Не можах да повярвам. Помислих, че ми спретват някоя скрита камера. Твърдо обаче заявих, че ние ще играем за победа и няма да правим ремита, каза за "Стандарт" развълнуваният татко. - Вики е много щастлива и чака с нетърпение срещата. Горди сме, защото българите трябва да се научат да уважават институциите", допълни още той.

От федерацията ще се погрижат за часовника и шаха, а партията ще се публикува в специализирано шахматно издание за деца.

Докато тече партията с премиера пък съучeниците на Виктория може да видят как работят министрите, намекнал Цветан Цветанов.

Сребърната медалистка от Мондиала в Бразилия държи върхова форма. Този уикенд тя спечели състезанието за купа "Полипост". 10-годишната пловдивчанката посече 7 момчета на 14 години.

Източник: в. "Стандарт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като го гледа колко е умна тиква, го е оставила да спечели, та да не се сърди.
0
 
 
е сега утепаха бат Боко - и му сринаха реномето на втори Чък Норис
0
 
 
Бойко играе шах с едно от кучетата си, минава Цецо шестака и гледа,че играе шах с кучето и казва, много умно куче щом играе шах.А умно ,за сега сме едно на едно!
+1
 
 
На тема шахмат "детето" отдавна вече не е дете...то е с рейтинг на професионален шахматист, което е абсолютно нормално. Премиера няма НИКАКЪВ ШАНС, както и всеки обикновен любител, който никога не е отворил шахматна книга. Не виждам защо трябва мача да се уговаря - загуба, реми или победа С НИЩО няма да променят рейтинга на бат Бойко... През 2003-та тогавашният кмет Иван Чомаков игра на площада срещу Антоанета Стефанова, подсказваха му шахматисти, ама изиграха 10-тина хода и направиха реми, което вече си беше пълна безмислица...Дано премиера да прочете малко теория и да не загуби за 10 хода...
+2
 
 
На детето са му дали 200лв и една торба шоколади за да загуби. :Д
-1
 
 
Брей,какво трябва да стане,та българина да почне да мисли позитивно? Смърфа мисли,че мача е уговорен-щото смърфонете уговарят мачове и момченцето мисли,че навсякъде е така.Аз пък се обзалагам ,че Виктория ще победи Премиера!И моля-шахмата е прекрасна игра-за умни деза.Защо не разсъждавате например така-ей,абе ей на едно дете показа само,че може да стане НЕЩО,а нашите деца сме ги оставили да зяпат простотии по телевизията,да се друсат и бият и после да викаме-няма да са опраим.И като стане нещо хубаво-тцъ,такова животно нема!Ако наистина някой е готов-нека да сложи 100 лв-аз веднага слагам 100 лв.за победа на Виктория! Имам емейл-да ми пише-да се уговорим за парите ако иска!А ако само си драска ей така-по смърфски-тва е уговорено,онова не става-по добре да не се хаби да чука буквите..
0
 
 
Бат Бойко да вземе да си прегледа структорите, вместо да играе шах! До този момент управлението на Пловдив не е свършило нищо, а от небето още кацат парашутисти!
+2
 
 
каквоооо,,каквооо щял да прави мухобойко...ахахахаха
на 10.01.2012 г.
+5
 
 
Детето може да спечели битката, но не и войната хахах
+2
 
 
Горди сме, защото българите трябва да се научат да уважават институциите", допълни още той... Според мен е точно обратното- институциите трябва да уважават народа, на който служат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юношите на Ботев сгазиха Етър за едно полувреме
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Юноша на Ботев бележи при успех на България
Марица на Величко Величков бие с 6:2
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: