ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нов удар за Ботев, Дънди аут за 6 месеца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 26.09.2011Коментари (32)7873
© Plovdiv24.bg
Пореден удар понесе отбора на Ботев, научи репортер на Plovdiv24.bg. Както е известно при победата на "канарчетата" с 4:0 над Доростол, десният краен бранител на тима Даниел Божков бе заменен принудително още в началото на мача.

Днес след направените прегледи в София от специалиста д-р Тони Георгиев се разбра, че Дънди е скъсал кръстни връзки и ще бъди извън игра за минимум 6 месеца. Това е пореден удар за наставника на "жълто черните" Петър Хубчев, който в момента не може да разчита на Мартин Димов, Ирфан Юсеинов и Емил Аргиров заради контузии. 

Очаква се тази седмица в игра да се завърнат Николай Димитров и Тодор Неделев, които пропуснаха мача с Доростол поради травми.

Още по темата: общо новини по темата: 12
03.10.2011
02.10.2011
01.10.2011
30.09.2011
30.09.2011
30.09.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
много лошо непомня кога сме имали толкова контузени играчи можеби наистина методите на хера осакатяват играчитени най-лошото е че нищо не играем дано победим в несебър слаб отбор са ако сме отбор нр трябва да имаме проблем
+6
 
 
Задължителна победа в Несебър! Те не са никакъв отбор, имат сили само за едно полувреме и трябва момчетата да вземат победа! Напред, Ботев!!!
+2
 
 
голем провал за бакалов с избора на хубчев за тренер , дано хубчев е разумен и сам поиска да си отиде
0
 
 
Илиан Илиев със сигурност напуска Беро..За мен той е идеалния вариант за нас.Скипти4но съм настроен към Хуб4ев..дано ме оправдае в предстоящите срещи , но този футбол който практикува гони хората от Колежа..
+3
 
 
Бием с 4-0 и пак сме недоволни, видиш ли хората не били щастливи! Абе какви хора сте? Вместо да подкрепяме, само критикуваме. Резоне и твоя кредит на доверие много бързо се изчерпа. Имаше и обстойна пресконференция преди 10-на дни където много ясно си казаха хората, че бързи резултати няма да има, приоритет е школата и базата. Разполагаме с не лоши футболисти и съм сигурен, че в края на годината ще сме на върха на класирането с комфортна преднина.
+5
 
 
Напълно съм съгласен с РЕЗОН-а.Един грешен ход на ръководството, е на път да разбие готов отбор.С този треньор нищо добро не ни чака.Дано ръководните фактори се усетят навреме, за да не тръгваме пак от нулата.Дори при 4:0 хората не бяха щастливи.Това не е Ботев, който искам да гледам.
+5
 
 
Ей ,нямаш спирачки,пак по неведоми пътища си получил информация неизвестна никому освен на теб,пак само ти виждаш истината и реалното състояние на отбора,а ние слепците пак нищо не виждаме.Благодаря ти господи,че го има Хер Резон иначе ще си умрем в невидение.
0
 
 
С такива победи не сме за А група! Дори и да съберем необходимите точки за промоцията, това не е традиционният стил на игра, заради който Ботев е обичан в цяла България! В събота нямаше някаква огромна радост от победата. Честитяхме си трите точки, а за победата думите бяха излишни. Като домакини играхме срещу най-слабия в групата ни с цели 5 защитника! Вместо противникът да мисли как да ни се противопостави, акълът на нашия треньор е зает с тези мисли. Ние трябва да диктуваме волята си на терена, а не противникът, който и да е той!Не бива Хубчев да насажда провинциален манталитет в нашите момчета! Роденият да лети не бива да го карат да пълзи! Философията на Хубчев: здрава защита която да не пуска голове, а отпред каквото стане няма нищо общо с традициите на Ботев. Пловдив няма нищо общо с Поморие, хер Хубчев! Така както е тръгнало, зимата Наско Курдов и Лимона ще повлекат крак да напускат, след тях и други ще поискат. По време на мача имаше 10-15 минути ботевски футбол, ВЪПРЕКИ указанията на Хубчев! Оставка, Хер Хубчев! Аз не желая да разбивате нашия отбор и да ни връщате назад! Все по-малко фенове идват на мачовете и това е истинският показател за футбола, който изповядвате. Ще ходя с отбора на мачовете, но защото сърцето ми е с нашите момчета, които са стиснали зъби и играят! Дори и да влезем в А група с този анти-футбол, феновете няма да се върнат на стадиона! Оставка!
+4
 
 
Всъщност загубата на Дънди не е чак толкова трагична. През неговата зона много често се получаваха положенията на противника. Само за 7 минути срещу Доростол, той допусна 2 грешки, при една от които добре, че Джаейоба не се ориентира навреме. Не искам да звуча злорадски, но се радвах, когато евреите от Лудж му бавеха картата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Ботев вече не е на седмо място
Официално: Извънредни новини от ЦСКА-София! "Червените" имат нови собственици
ЦСКА-София с необичаен нападател на "Колежа"
Гайди, тъпани, диджей и боядисване на яйца преди Ботев - ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: