ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев вярва на Петър Хубчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 14.09.2011Коментари (79)7223
© Plovdiv24.bg
Незадоволителният старт на Ботев в първенството предизвика среща на ръководството и спортно-техническия щаб в клуба, съобщава официалният сайт на "канарчетата". Хората, отговарящи за случващото се в Ботев обсъдиха актуалните проблеми и причините за слабите резултати и появилото се напрежение.

След като всеки от присъстващите сподели своето виждане по въпроса се стигна до единодушно решение да не се правят кадрови промени и Ботев да продължи да следва своята дългосрочна стратегия. Ръководството гласува доверие на Петър Хубчев и екипа му и вярва, че отборът ще подобри представянето си, и успоредно с това резултатите в първенството.

Управата на клуба счита, че най-важното сега е час по-скоро в Ботев да се върне радостта от футбола - на терена и по трибуните. Това може да се случи само с общите усилия на ръководството, спортния щаб и публиката.

Още по темата: общо новини по темата: 15
21.09.2011
19.09.2011
17.09.2011
17.09.2011
16.09.2011
16.09.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 15.09.2011 г.
0
 
 
"...Хубчев пое отговорност за играта на отбора, каза че му трябва до края на сезона да постигне целта за годината (влизане в А група) и че според него с тези футболисти и някои нови привлечени през почивката, отбора ще се справи с тая задача..." ----- Абе това е добре за поемането на отговорност. Обаче срока - "до края на сезона" притеснява. Сезона има три третини. Какво правим , ако в среадата на втората третина сме ... в средата на класирането ?? Трябват точки !!! Това трябва да се разбере. Сега и веданага !
-4
 
 
тоя глупак явно няма срам за съжалеие ще страдаме ние дано не се окажа прав но с него срещу нафтата ни грози загуба със 7 защитника вън от Ботев боклук мръсен и взимай бакала с теб да му лижеш гъза
0
 
 
от хуб4ев не става тренер и в бургас 6те видите , 4е е така
-2
 
 
Трябва да се оставят хората да си вършат работата. В кой сериозен отбор феновете редят състава? Хубчев каза няколко пъти че феновете му звънят да му казват какво да прави!! Хубчев пое отговорност за играта на отбора, каза че му трябва до края на сезона да постигне целта за годината (влизане в А група) и че според него с тези футболисти и някои нови привлечени през почивката, отбора ще се справи с тая задача. Така че стига сте мрънкали.
+5
 
 
Каквото и да пишем тук - те си знаят тяхната /ръководството/... Абе, те - други ли мачове са гледали от началото на първенството?! Та, нека мине мача в Бургас - дано го спечелим. Ама, яд ме е, че се правят сякаш всичко е наред - и игра и резултати и класиране....басии !
-3
 
 
Всеки който е против Бакалов и Хубчев е пълен олигофрен!!!!! За хората които искаха ОСТАВКА...дано да ви е много срам след интервюто в клубния сайт,а ако не ви е значи сте бавноразвиващи се!!!!!!! ГОСПОД ГЛЕДА И БЪДЕЩЕТО ПРЕД БОТЕВ ПД Е СВЕТЛО!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Това ръководство е длъжно да вземе някакви мерки, не е казано, че трябва да се отстрани Хубчев, а те не правят нищо, само пускат декларацийки и ни лъжат!!! Да ама се чудя Цветан Василев до кога ще ги търпи? Само Ботев !!! И всички които са свободни в Бургас!
+2
 
 
Канари, да оставим професионалистите на спокойствие и да мислим как да ги подкрепим в Бургас.Пък после ще му мислим кой да изритаме.Евентуално.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: