ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Манчев и Аргиров порпуснаха сутрешната тренировка на "канарчетата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:30 / 13.09.2011Коментари (64)9190
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Ботев Николай Манчев и десният краен бранител Емил Аргиров пропуснаха сутрешната тренировка на тима заради контузии, към тях се присъедини и трайно контузеният Ирфан Юсеинов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както е известно Манчев пропусна първите пет мача на "канарчетата" от първенството заради контузия, но все още футболиста изпитва болки и не е готов напълно за игра. Днес "Маната" и "Арфата" заминаха за София на преглед, за да се установи колко време ще продължи тяхното отсъствие извън терените. Ръководството на "жълто черните" прави всичко възможно поне полузащитникът да се възстанови за предстоящия важен мач на Ботев срещу Нефтохимик тази седмица.

Другият контузен Емил Аргиров днес също не взе участие на тренировката. Вчера на следобедното занимание на "Колежа" десният краен бранител е усетил болка в ахилеса и моментално спря да тренира. Днес Аргиров не се включи в тренировката и получи почивка от щаба на "жълто черните".

Следобед също е предвидена тренировка от наставникът на Ботев Петър Хубчев, която ще се проведе в с. Оризаре от 17 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 15
21.09.2011
19.09.2011
17.09.2011
17.09.2011
16.09.2011
16.09.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
СЪВЗЕМЕТЕ СЕ И СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ СРЕЩУ СВОИТЕ!!!!! .Нашата работа е да ги подкрепяме,не да им се бъркаме в работата нали това и пеем всеки мач: И мъката и радостта ,ще споделиме на света,и нищо няма да ни спре,не ще умре,не ще умре! !!!!! АЙ КАНАРРИИИИИ !!!
+1
 
 
Стига с тези работи Бакалов или Хубчев или които и да е .Всички са виновни най вече футболистите .Хубчев ли да влезне да ги научи да я подават или да е вкарват .Те са футболисти на които пост ги сложат трябва да играят за какво взимат тези заплати. Трябва да се стегнат и да вземат мача това е трябва да ги подкрепим и да оставим да си вършат работата ..
+3
 
 
трябва да се подкрепят играчите през цялата среща.вие ги псувате и плашите постоянно,как да играят.дайте да ги надъхваме да играят по добре,а не при всеки грешен пас да се чуват само псувни.с лошо няма да стане.да се пробва с добро.те също искат да побеждават дори повече от нас.
+5
 
 
Хайде вече да забравим последния мач и да гледаме напред! Нищо неможем да върнем, нека подкрепим отбора, каквото и да казваме, колкото и да ги анатемосваме, те са единствените които могат да върнат "Ботев" в "А" група, нека го разберем всички! Ако падаме до края на сезона, после и Меси да дойде, ще бекаме още една година! Затова твърдо зад отбора, хубави лоши теса футболистите на "Ботев - Пловдив! Пълни глупости Бакалов вън, този вън, онзи вътре! Нека не приличаме на софийските отбори по глупост! Млади са бъркат! Пожелавам на отбора да бие в Бургас!
+12
 
 
Стягайте се момчета и покажете кой е Пловдив.Не искам да чувам, че някой няма да ходи и така нататък.Подкрепяйте си отбора бре! Нали в ада ще ги следвате.Мощно всички отивайте там и само Пловдив(е от мен и само Локо).
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
Трябва ни победа на всяка цена .Не ме инт как ще е вземат трябва да е вземат чимове по терена ли ще хвърлят ще се въргалят ли по терена не ме инт .Само победа ......
+5
 
 
Аз предлагам на негативно настроените ,да не пътуват за Бургас, а да гледат мача по Бултра ТВ .Не си представям че някой ще пропътува 300 км, само за да плюе и ругае отбора, това е пълна идиотщина и автоматично ги прави врагове на отбора. На мен лично, много ми се ходи, но не зная какво да измисля за да се измъкна от работа, абе с мен или без мен, САМО БОТЕВ и дано счупим каръка .
+13
 
 
ще ги бием Нафтата ,2 го пускам
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Попето, Балтанов и Конте играха мачле с деца, лишени от родителски грижи
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: