ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хубчев: Отборът върви към подобрение във всеки изминал мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:26 / 01.09.2011Коментари (23)3802
© Plovdiv24.bg
"Старанието, което положиха момчетата в мача срещу Сливен може само да ме радва, създадохме доста положения за гол, но за жалост не можахме да ги реализираме. Като цяло отбора върви към подобрение във всеки изминал мач", заяви наставикът на Ботев Петър Хубчев на днешната пресконференция на отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"За съжаление Николай Манчев почуства болки в старата контузия в една от тренировките през седмицата и преценихме, че е по-добре да спре за да не са усложнят нещата. Той със сигурност пропуска мача в Поморие", каза още Хубчев. 

Треньорът на "канарчетата" също така добави: "Все още няма ясното около жълтата карта на Даниел Божков. Всичко е възможно да стане на часове или обаждане от УЕФА".

"Илиян Марчев и Свилен Щерев направиха една тренировка с нас, но периода е такъв, че трудно от една, две, три тренировки ще придобием кой знае каква представа за такива млади момчета", спозели специалиста.

"Стефан Киков тренира от вчера с нас. Киков има известен опит в "А" и "Б" група ще видим какво е неговото състояние. Хубавото при него е, че е свободен агент и може да бъде картотекиран по всяко време, стига ние да преценим, че ще помогне на отбора", завърши Хубчев.

 

 

Още по темата: общо новини по темата: 12
02.09.2011
02.09.2011
02.09.2011
01.09.2011
31.08.2011
31.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Сега при 1 на 0 за Поморие,сигурно Резона ще си то прибере в къщи фрау Хубчев,да учи баба му на рецепти!
-1
 
 
Чета плазмодия Резон типично по бакаловски способ се опитва да се измъкне...ни лук ял ни мирисал!!!Бакалов сме били избрали НИЕ т.с. масова безотговорност!!!Бакалов го дакараха дебили,като Резоня и двупръстови чела от неговия калибър незнаейки и непомнейки най-близката история на любимия ни клуб!!!Смотаняци.....
-1
 
 
Селския джентълмен Хубчев ведно със селската алчна гад и негов ментор Бакалов да си събират парцалите и право в помашкото сборище долни воден или при баща им в Крумово!!
+2
 
 
Без сериозни и качествени трансфери нищо няма да излезе. Май нямаме ясна трансферна стратегия, а Хубчев е треньор с авторитет и може да поиска качествени попълнения. Тази година в Б група е много,ама много важна за израстването на отбора, дано не се губи ценно време и да се върви по инерция и запълване на дупки в движение.
+5
 
 
Трябва да се играе по-бързо, да се тича повече. Второто полувреме си мина кажи речи ходом. Дай да видим бързи контра атаки по крилата, повече удари към вратата, дори и от по-далечно разстояние. Подават си топката но играчите стоят статични и чакат "да им дойде" вместо да гонят подадена напред топка.
+5
 
 
Кога нашите фенове ще разберат, че мястото ни е на трибуните, и можем само да подкрепяме отбора! Форевър, от нас феновете не зависят назначения и уволнения в клуба. А ако сме се взели на сериозно, че ще успеем да наложим диктат над ръководството, най-много да се повторят историите със Селския, и да отблъснем инвестициите в клуба!
+6
 
 
Дано Петьо, дано ! Ще видим в следващите 2-3 мача...
-4
 
 
стига стига със тя свободни агенти бе само куци пилета, Нека младите да се обиграват защо махнахте илиян христов а взимате куци коне. И ДА КАЖА чЕ ТЪРПЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НЕЕ ВЕчНО.
+2
 
 
оф не ми се спори вече с грешно мислещи .. FOREVER каквото и да говориш, Хубчев остава и никой не може да промени това! Според тебе отбора не върви ли на горе след всеки един изминал мач? Ако ми кажеш, че не е така, значи не гледаш същия отбор. А в интервюто Хубчев говори за отбора като цяло, не за всеки футболист отделно. Аман от разбирачи и треньори!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: